Vilkår

Riedel

Glassene er formet på en måte som gjør at vinens duftaromaer konsentreres og styres til det stedet i munnen der de oppfattes best. Dette gjør at Riedel har blitt en respektert merkevare blant vinprodusenter og vinkjennere over hele verden. 

En av dem, Anders Röttorp i Dagens Industri, skrev: "Den som vil ha det beste av det beste, velger østerrikske Riedel." Georg Riedel har jobbet intensivt i 30 år for å lage de beste glassene for ulike viner og spritsorter. I dag er glassene hans verdensberømte.  

 "De beste glassene til både praktiske og hedonistiske formål, er laget av Riedel. Effekten som disse glassene har på god vin er helt fantastisk. Jeg kan ikke understreke nok hvilken forskjell de utgjør." Robert M. Parker, Jr. The Wine Advocate

"Riedel-familien har aldri satt navnet sitt på en eneste flaske vin. Men i løpet av de siste 50 årene har denne østerrikske mesterklanen av glassmakere gjort mer for å forbedre opplevelsen til vinkjennere enn nesten noe annet dynasti av vinprodusenter." TIME MAGAZINE

Riedel | Vinglass for feinsmeckeren og vinelskeren Riedel | Vinglass for feinsmeckeren og vinelskeren

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.