/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Unikko

Unikko er en av Marimekkos mest kjente og populære kolleksjoner. Hos oss på Cervera finner du et bredt sortiment av Unikko-produkter, som kopper, skåler, tallerkener og grytevotter, som alle gir farge og stemning til kjøkkenet, interiøret og borddekkingen.
Unikko
Unikko
Finns i lager
Varumärke

    J

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
87 produkter
40 av 87 produkter

Marimekko Unikko

Det vakre og grafiske Unikko-mønsteret er like aktuelt nå som for flere tiår siden. Den opprinnelige fargene i kolleksjonen er rødt og svart, men Marimekko har etter hvert oppdatert serien med nye farger, både livlige og duse fargeskalaer.

Marimekkos Unikko-serie omfatter nå alt fra tekstiler og interiørprodukter til porselen og kjøkkenutstyr. Unikko-mønsteret gir et personlig uttrykk til interiøret og passer i alle rom i hjemmet. Det er derfor fint å kombinere seriens produkter og farger for å skape et enhetlig uttrykk i hjemmet og på bordet. For å pynte opp kjøkkeninnredningen kan du for eksempel henge opp et kjøkkenhåndkle og sette frem en morter og et brett på kjøkkenbenken. I tillegg til å være vakre å se på, er alle produktene også veldig praktiske i hverdagen.

Hos oss på Cervera finner du et bredt utvalg av Unikko-seriens produkter. Velg farger som faller deg i smak, fra Marimekkos krus, skåler, tallerkener og annet kjøkkenutstyr og interiørprodukter.
Marimekko Unikko krus og tallerken i svart mønster
Marimekko Unikko tallerken i rødt mønster med friske sitronskiver på

Marimekko Unikko Kopp

Ethvert kjøkkenskap burde inneholde minst et Unikko krus! Koppene er laget av keramikk og egner seg utmerket til både kaffe og te. Marimekkos ikoniske blomstermønster tiltaler de fleste med sin livlighet og vakre farger. Unikko krusene passer utmerket for daglig bruk da de tåler både mikrobølgeovn, fryser og vask i oppvaskmaskin, og egner seg både til hverdags og fest!

Unikko kroppene finnes i to forskjellige størrelser. I vårt sortiment finner du Unikko koppene på 4 dl og 2,5 dl. Kombiner populære farger som svart, rødt, beige og blått for å skape et morsomt og personlig dekket bord.

Marimekko Unikko historie

Historien om Unikko-kolleksjonen startet i 1964 da den finske tekstildesigneren Maija Isola skapte det fargerike blomstermønsteret. Blomster tilhørte ikke Marimekkos mønsterbilde på den tiden, fordi Marimekkos grunnlegger Armi Ratia ikke var særlig begeistret for denne typen mønster. Maija Isolas blomstermønster vekket imidlertid interesse og ble derfor satt i produksjon. Og det viste seg og være en god avgjørelse, ettersom Unikko-mønsteret ble en stor suksess!
Unikko Marimekko kopper og fat på Unikko-duk i svart mønster
Unikko marimekko unikko kopper og skåler i beige stablet i hverandre
Marimekko unikko grytelapper i beige og brunt