/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tundra

Den populære glasserien Tundra har kommet tilbake i produksjon hos Iittala. Dette vakre serviset består av tallerkener, glass, drikkeglass og skåler. Mønsteret på glasset minner om den arktiske tundraen og er designet av Oiva Toikka fra Finland.
Tundra
Tundra

Iittala relanserer Tundra - et etterlengtet ikon fra 1970

Tundra ble designet i 1970 av Oiva Toikka og ble produsert i en kort periode mellom 1970-1971. Siden den gang har kolleksjonen blitt etterspurt av mange, blant annet av Toikka selv ettersom glasserien var en av hans personlige favoritter. Nå tar Iittala endelig tilbake Tundra i produksjon og ønsker glasserien velkommen til sortimentet igjen.
Nytt for i år er at serien blir lansert i tre nye farger; lyng, furugrønn og lin, og du kan også kjøpe de klare delene i 4-pakning. Serien passer perfekt å dekke på med til frokost eller kaffen.
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
20 produkter
20 av 20 produkter

Tundra fra Iittala

Tundra er igjen satt i produksjon hos Iittala. Serien ble designet i 1970 av Oiva Toikka, Finlands mest framgangsrike glasskunstner. Glasserien Tundra er robust og slitesterk og tåler utmerket å vaskes i oppvaskmaskinen. Tallerkener som er laget i transparent glass føles helt rett i 2023. Tundra er småmønstretsom sammen skaper en utrolig vakker helhet.

Tallerkener laget i glass

En fordel med Tundra er at de er laget i glass. Glass er et materiale som er både vakkert og slitesterkt, noe som gjør det perfekt for tallerkener som brukes daglig. En fordel med tallerkener i glass er at de er lette å rengjøre og trenger ikke erstattes like ofte som tallerkener i porselen. Glass er også et bærekraftig og gjenvinningsbart materiale, noe som gjør det til et miljøvennlig alternativ.
“Tundras design er inspirert av den nordlige halvkulen, med mønster fra Tundranaturen. I hele tundramønsteret finnes det opp til 12 små detaljerte mønster. I mønsteret er det inspirasjon fra mose, busker, gress og lav som dekker slettene i Lappland der Oiva Toikka tilbrakte sine første aktive år.”

Tundra i Cerveras sortiment

Hos oss finner du hele serviset fra Tundra. Det er utrolig vakkert å kombinere med andre tallerkener i en borddekking eller bare som den er.
  • Tallerken
  • Skål
  • Glass 16 cl
  • Glass 29 cl