/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Klassiske mørdeigskjeks4 dl hvetemel200 g smør1½ dl sukker1 eggKan tilsettes: Frø fra 1 vaniljestang
Fremgangsmåte1. Sett ovnen på 200 grader.2. Jobb raskt sammen alle ingrediensene til en deig. Ikke kna for mye. Pakk deretter deigen inn i plast og la den hvile i kjøleskapet i mellom 15-30 minutter.3. Rull små boller og trykk deretter ut til flate kaker. Stek i ovnen i ca 5 minutter til kakene har fått fin farge.4. Med en gang de kommer ut av ovnen bruker du stempelet. Da får du finest resultat!

Klassiske mørdeigskjeks

Klassiske Mørdeigskjeks
Ingredienser
4 dl hvetemel
200 g smør
1½ dl sukker
1 egg

Kan tilsettes:
Frø fra 1 vaniljestang

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Jobb raskt sammen alle ingrediensene til en deig. Ikke kna for mye. Pakk deretter deigen inn i plast og la den hvile i kjøleskapet i mellom 15-30 minutter.
3. Rull små boller og trykk deretter ut til flate kaker. Stek i ovnen i ca 5 minutter til kakene har fått fin farge.
4. Med en gang de kommer ut av ovnen bruker du stempelet. Da får du finest resultat!

Legg igjen en anmeldelse