/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Best i test brødrister

Å finne en god brødrister kan gjøre morgenrutinen både raskere og bedre. En god brødrister skal tilby jevn ristning, flere ristingsinnstillinger og være lett å rengjøre med et smulebrett. Ekstra funksjoner som brede spor, opptinings- og oppvarmingsfunksjoner, samt et stilrent design som passer inn på kjøkkenet ditt, er også viktig å ta til vurdering. Med den rette brødristeren får du perfekt gyllenbrune skiver hver gang, noe som gjør hver frokost til en nytelse. Se 4 testvinnende brødristere her.
Best i test brødrister
Best i test brødrister

Finn den beste brødristeren for deg

Leter du etter den beste brødristeren som gir deg perfekt ristede skiver hver morgen? Vår samlede Best i test brødrister tilbyr overlegen ytelse, jevn ristning og brukervennlige funksjoner som gjør din frokostopplevelse bedre enn noensinne.

KitchenAid Artisan Brødrister 2 skiver - 5KMT2204

- Best i test i følge Best-i-testen.no 2024
- 4.5 i karakter av svenske Pricerunners kunder
Leter du etter den beste brødristeren for å forhøye din frokostopplevelse? KitchenAid Artisan Brødrister for to skiver har blitt kåret til "Best i test" takket være sitt vakre design og mange funksjoner. Med en automatisk sensor og funksjon som holder brødet varmt, samt syv ristningsinstillinger med nedtellingstimer og lysdioder, garanterer denne brødristeren et perfekt resultat hver gang. Den robuste, støpte metallkonstruksjonen og de ekstra brede sporene gjør den både holdbar og allsidig. Til tross for at prisen er i øverste sjiktet, tilbyr KitchenAid Artisan enestående kvalitet og ytelse som gjør hver frokost til en nytelse.

Smeg 50's Style Brødrister 2 skiver - TSF01

- Best i test i følge Bestitestguiden.com 2024
- Toppscorer hos T3.com
- 4.5 i karakter av Klarnas kunder
Leter du etter den beste brødristeren med både stil og funksjon? Smeg 50's Style Brødrister for to skiver har blitt kåret til "Best i test" takket være sitt lekre design og brukervennlighet. Denne brødristeren tilbyr ekstra brede rom med seks forskjellige ristningsgrader, samt funksjoner som gjenoppvarming, opptining og en bagelfunksjon som rister den ene siden av brødet. Med sin lange ledning og praktiske ledningsrulle er den enkel å plassere på kjøkkenet. Et minus i testen har vært at enkelte kanter kan bli oristede, men det opplyste krombryteren og det avtakbare smulebrettet gir enkel bruk og rengjøring. Med gummiføtter for stabilitet er Smeg 50's Style både et stilfullt og funksjonellt valg for kjøkkenet ditt.

Dualit Lite Brødrister 2 Skiver

- Best i test i følge svenske Konsumenttester.se 2024
- 4.3 i karakter av svenske Pricerunners kunder
Leter du etter den beste brødristeren for ditt kjøkken? Dualit Lite Brødrister for to skiver har blitt kåret til "Best i test" takket være sitt stilrene design og blanke finish som passer perfekt på ethvert kjøkken. Med Dualits Perfect Toast-teknologi sikrer denne brødristeren alltid perfekt ristning ved optimal temperatur, noe som gir et sprøtt og gyllenbrunt resultat hver gang. Dens patenterte Peek & Pop®-funksjon gir deg full kontroll over ristningen ved å gi deg muligheten til å sjekke brødet mens det ristes uten å avbryte prosessen. Dessuten tilbyr den muligheten til å riste tykke brødskiver og bagels. Til tross at den er noe stor, er Dualit Lite Brødrister en fin og praktisk detalj som leverer jevnt ristede brødskiver hver gang.

Wilfa Classic Brødrister CT-1000

- 4.3 i karakter av svenske Pricerunners kunder
Leter du etter en pålitelig og stilren brødrister? Wilfa Classic Brødrister CT-1000 har blitt kåret til Best i test takket være sitt klassiske design som passer inn på ethvert kjøkken. Denne brødrister rommer to skiver om gangen og tilbyr seks justerbare posisjoner for perfekt ristning og opptining. Med et praktisk smulebrett og flere stilrene farger å velge mellom, kombinerer Wilfa Classic funksjonalitet med estetikk, noe som gjør den til et utmerket valg for ethvert hjem.
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
165 produkter
40 av 165 produkter