/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Zero waste brunch

Zero waste brunch
Zero waste brunch
Starten på det nye året forbindes ofte gjerne med sunnere og bedre vaner, der vi lover å bli flinkere til å ta vare på helsen vår. Men hvorfor ikke passe på å avgi et løfte om å begynne å ta mer vare på planeten vår også - for eksempel å både kaste mindre mat og ta bedre vare på maten som blir til overs? Sett som en norm å eksperimentere på kjøkkenet med restematen og hvorfor ikke invitere inn til en zero waste-brunch som lyser opp januarmørket. Her er fem raske tips på hvordan gammel mat får nytt liv!

5 raske zero waste-tips

  • Å invitere inn til en bruch der du bruker matrestene dine, er en smart idé ettersom det ikke er noe rett eller feil rundt hva som serveres til bruch - alt er lov og det er kun din egne fantasi og kreativitet som setter grensene.
  • I prinsipp alt du lager kan du forlenge levetiden til hvis du oppbevarer det på riktig måte. Pass på at du har lav temperatur i kjøleskapet - jo kaldere, desto lengre holder maten seg. Invester også i ordentlige bokser og matbokser som du kan oppbevare maten i slik at den holder seg fresh.
  • Overrask deg selv med nye smakskombinasjoner der dine eksisterende ingredienser serveres på en ny måte. Det meste kan faktisk bli en ny salat eller to sauser kan bli en ny røre.
  • Oppvarming av rester kan gjøre underverker! Noen usammenhengende ingredienser blir lett en overraskende god brunch-pytt i panne med litt nytt spennende krydder.
  • Ved å addere ytterst få nye ingredienser kan du plutselig få et innslag på brunch-bordet som det er få som klarer å motstå. Ved å knekke et egg får du enkelt smakfulle fattige riddere av et par dager gammelt brød for eksempel!
Zero waste brunch