/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vårfest med Lovisa Barkman

Vårfest med Lovisa Barkman
Vårfest med Lovisa Barkman
Sammen med Cervera inviterte den svenske influenceren Lovisa Barkman sine nærmeste venner til en sprudlende vårfest hjemme hos seg. 🥂Vi feiret den etterlengtede ankomsten av våren og markerte startskuddet for Cerveras store fest- og gavesesong som nå endelig er i gang! Velkommen til å bli med hjem til Lovisa som tipser om sine beste gavetips, hvordan hun pleier å tenke når hun skal dekke opp til fest og deler sine hemmelige partytriks!
Vårfest med Lovisa Barkman
“Tør å gå all in på temaet! Kjør et passende tema til festen, dekorer, bruk blomster i matchende farger osv. Vil man spice det opp litt ekstra, synes jeg det er kult med en dresscode for gjestene!”
- Lovisa Barkman
"Da tar festen aldri slutt"
Nå er vårfestsesongen endelig i gang, og sommeren er snart her - hva gjør denne tiden på året så spesiell synes du?
- Lyset!! At det endelig blir lyst lengre gjør meg så glad. Man vil ta vare på de lange dagene og lage god sommermat!
Hva er en selvfølge på ditt dekkede bord til festen?
- Et sett vinglass fra Riedel, som er en klar favoritt hos meg, og masse vakre snittblomster!
Du har valgt ut noen personlige favoritter på Cervera til sommerens festligheter - og passende nok skjemt bort gjestene dine under vårbrunsjen sammen med oss! Hva bør man tenke på når man skal velge en gave til noen?
- Selvfølgelig skal man prøve å komme på hva personen blir glad for, men jeg kjøper faktisk alltid gaver som jeg selv hadde satt pris på også! Det er imidlertid alltid en god idé å finne ut hva personen samler på eller har for serier hjemme fra før hvis man vil gi bort deler av et servise, som jeg for eksempel synes er en veldig fin gave. Ellers blir en fin vase å fylle med blomster aldri feil nå i løpet av sommerhalvåret.
Hva er den beste gaven du har fått?
- Hmm… Jeg definerer gaver som er blitt brukt mest som de beste og min absolutt mest brukte gave er min beige gryte fra Le Creuset! Mange gode middager har blitt laget i den!
… Og den verste, hvis du tør å avsløre den?!
- En veldig stygg, og veldig stor kattestatue.😂
Hva er ditt hemmelige partytriks?
- Jeg har alltid et ekstra lager av alt - godteri, mat, drinker = da tar festen aldri slutt!
Hvilken fest ser du mest frem til i sommer?
- Det må nok være alle de herlige bryllupene jeg skal i. Et av dem har blitt innstilt to år på rad men nå blir det endelig noe av!

Lovisas 3 tips for en vellykket fest!

  • Tør å gå all in på temaet! Kjør et passende tema for festen, dekorer, bruk blomster i matchende farger osv. Vil man spice det opp litt ekstra, synes jeg det er kult med en dresscode for gjestene!


  • Tenk på bordplasseringen! Ha alltid bordplassering og prøv å tenk kreativt. Alltid annenhver mann/kvinne og ingen par ved siden av hverandre. Bland gjerne folk som ikke har møttes før ved siden av hverandre. Jeg lager alltid håndskrevne bordkort også, det synes jeg gir den ekstra genuine følelsen og setter prikken over i’en.


  • Tenk ekstra av alt - ikke hold tilbake på noe! Ha mye mat, mange drinker - La det flyte!
Lovisa har valgt ut sine personlige gavefavoritter fra Cervera - noen av dem benyttet hun anledningen til å gi bort til vennene sine under brunsjen, vakkert innpakket i Cerveras nye gavepapir for sesongen. Visste du at du også kan få gavene dine vakkert innpakket når du handler via nettsiden vår? Velg til dette alternativet i kassen.
Leter du etter en konfirmasjonsgave, en bursdagsgave til hobbykokken eller kanskje bryllupsgave til brudeparet? Oppdag vårt brede gavesortiment her.