/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sunnere (nye) vaner

Sunnere (nye) vaner
Sunnere (nye) vaner
Å holde nyttårsforsettene om et sunnere liv er virkelig mye lettere sagt enn gjort. Å gå for hardt ut i starten og ikke ha den utholdenheten som kreves, er nok den største feilen mange gjør. Begynn i stedet med å forandre noe som er enkelt, det trenger ikke (og burde nok ikke!) handle om at du skal kaste rundt på hele livspuslespillet for å kunne leve sunnere. Prøv for eksempel å addere et glass ferskpresset juice hver morgen. Ved å gjøre det, har du fått i deg mer frukt enn du kanskje fikk på en hel uke i fjor - noe som jo er en fantastisk forandring mot et sunnere liv. Her er noen enkle tips på nye sunnere vaner som er enkle å holde over tid - og som kan gjøre stor forskjell for deg!

Smoothies

En smoothie er kanskje den mest takknemlige (og enkleste!) forandringen du kan gjøre for et sunnere liv. Det eneste du egentlig trenger er en god blender og litt fantasi. Et svinn-smart triks som både er bra for planeten og lommeboken, er å kjøpe frukt og grønt som er i ferd med å bli overmoden fra noen av matvarekjedene for en utrolig billig penge. Dette er jo helt perfekt å mikse ned til en smoothie og drikke på farten!
Bosch Vitaboost Blender
Smeg Citruspress Creme

Ferskpresset juice

Hvis du ikke er så glad i å spise frukt, eller rett og slett glemmer det - hvorfor ikke drikke den? Å sette av litt ekstra tid på morgenen og lage deg en deilig hjemmepresset juice med fruktkjøtt er virkelig ikke en dum idé. Snart kommer du dessuten til å innse hvilket mirakel ferskpresset juice er for kroppen!

Eggete!

At egg er sunt er ikke noe nytt. Men faktum er at det finnes så mange forskjellige måter du kan tilberede og spise egg på. Ifølge en amerikansk avisartikkel fra 2021 finnes det helt opp til 100 måter å tilberede et egg på! Hva sies om egg på pizza, bakt avokado med egg, egg- og baconmuffins eller egg i grøten?!
Rörstrand Swedish Grace Äggkopp Äng
Greenpan Kastrull

Vekstbasert

For de som liker å spise animalske produkter er omstillingen stor å gå over til kun vekstbasert kost. Men å spise vegetarisk - eller vegansk - trenger ikke å innebære at du må gjøre det hele tiden. Hvorfor ikke prøve å spise vekstbasert en eller et par dager eller måltider i uken. For hvert lille grønne måltid du får i deg blir planeten vår litt gladere!

Gå mer på tur

Det er mye fokus på trening på denne tiden av året og det blir nesten så mye at man blir helt avskrekket. Forskning har imidlertid vist at gjentagende gåturer har en enorm innvirkning på fysiologien og vår mentale helse. Å sette av en stund om dagen, eller et par ganger i uken, til herlige gåturer ute i den friske luften kommer til å gjøre underverker - ikke minst nå når vi går mot lysere tider igjen!
Klean Kanteen Termosmugg