/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pynt med markblomster

Pynt med markblomster
Pynt med markblomster
Å ta vare på det som naturen og moder jord tilbyr oss i sin mest naturlige essens har aldri før vært viktigere. Om sommeren er bare et blikk over skulderen nok til å oppdage en hel oase av herligheter som står til alles disposisjon. Markblomster som vokser langs veikanter og ved skogholt er en dyrebar luksus som man virkelig bør utnytte og sette pris på. At det i tillegg er helt gratis og heller ikke belaster planeten vår noe ekstra, er jo fantastisk i seg selv!
En av de store interiørtrendene akkurat nå omfavner å la naturen med all sin prakt flytte inn i hjemmet, så å dekorere med ville blomster er derfor en genial idé. Noen av de mest tilgjengelige og mest passende markblomstene å ta inn akkurat nå er for eksempel lupiner, skvallerkål og ryllik. Har du flaks kan du også komme over prestekrage, kamilleblom, blåklint og valmuer som har spredt seg med jord eller vind fra jordbruket.
På Cervera har vi alle slags vaser du kan tenke deg for markblomstbuketter - sjekk ut vår vaseguide! Så begi deg ut i naturen for å botanisere og matche de nyplukkede blomstene dine med en vase som passer dem og ditt hjem.