/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Swedish Grace Winter

Swedish Grace Winter er Rörstrands populære Swedish Grace servise prydet med vintermotiv. Gløggkrus, vanlige kopper og krus, tallerkener og skåler i porselen med en dekorasjon som gjør Winter kolleksjonen perfekt som juleservise, men fungerer også som vinterservise hele årstiden.
Swedish Grace Winter
Swedish Grace Winter
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
10 produkter
10 av 10 produkter

Swedish Grace Winter Gløggkrus

De fine gløggkrusene fra Rörstrand som inngår i Swedish Grace Winter serviset finnes i størrelsen 10 cl og passer til espresso eller gløgg.

Som et større gløggkrus fungerer Swedish Grace Winter kopp 30 cl.

Koppen med hank passer også utmerket som kaffekopp eller tekopp, enten som en del av hele Winter-serviset eller i kombinasjon med Rörstrands øvrige serier.

Swedish Grace Winter tallerken

Tallerkenene i Winter serviset er tilgjengelig i størrelsene SwedisH Grace Winter Tallerken 27 cm, 21 cm og 17 cm. Alle med den fine dekorasjonen av frossent granbar, mistler og snøfnugg. Disse tallerkenene passer like godt å brukes for seg selv som å blandes med øvrige Swedish Grace porselen.

Swedish Grace Winter porselen

Mønsteret på Swedish Grace Winter porselenet er designet av Katarina Brieditis, mens det klassiske Swedish Grace porselenet ble designet av Louise Adelborg allerede på 1930-tallet. Serien er laget i feltspat. Feltspatporselen er kjent for å være meget robust og holdbart.

Er Swedish Grace Winter ovnsfast?

I likhet med øvrige produkter i Rörstrand Swedish Grace serien er Winter porselenet som sagt produsert i feltspat. Det betyr at det tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og er ovnssikkert og ovnsfast opptil 250 °C.

Swedish Grace Winter på Cervera

Vi på Cervera er stolte over å kunne tilby Rörstrands porselen og produkter til våre kunder. Swedish Grace er en populære og elsket porselensserie der dens serveringsporselen er høyt verdsatt både å bruke selv eller å gi bort i bursdagsgave eller bryllupsgave. I og med at det finnes mange produkter i ulike farger i Swedish Grace-serien, er det en gave som alltid settes pris på!