Vilkår

Moccamaster

Historie

Historien rundt den kjente kaffetrakteren Moccamaster starter i en garasje for mer enn 50 år siden. I Gerard C. Smits garasje i Holland. Gerard hadde en visjon om å skape verdens beste trakter som brygger verdens godeste kaffe. Som sagt så gjort, i dag, og fra 50 år tilbake, har Gerard sammen med over 100 medarbeidere på Technivorm i Holland produsert et av verdens beste kaffeapparater - Moccamaster.

Brannsikker, håndlaget og alt produseres på ett og samme sted i Holland. Det som gjør maskinen brannsikker er at bryggeelementet og varmeplaten produseres i ulike deler. Når alt er ferdig, testes alt for hånd før de pakkes ned for hånd i forpakningen og sendes ut verden rundt.

10 års garanti

En kaffemaskin som holder høyeste kvalitet, med 10 års garanti hvis man registrerer trakteren sin hos Moccamaster. Registrer din Moccamaster her innen 6 måneder etter at du har kjøpt den hos oss, så har du 10 års garanti. Om du ikke registrerer den tilbyr vi 5 års garanti. 

Verdt å vite er at garantien ikke omfatter kalkskader. Hvis du har veldig kalkrikt vann og ikke avkalker kaffetrakteren kan det tilslutt bli dårligere, kaffen smaker ikke like godt og som verste scenario, bli ødelagt. Det er derfor veldig viktig å avkalke trakteren din sånn at den holder i mange år.

Et miljøvennlig valg ettersom man alltid kan få tak i tilbehøret, som kanne, lokk og filterholder. Også mindre reservedeler er lett å få tak i.

Avkalking

For at kaffen din skal smake så bra som mulig anbefaler vi å avkalke kaffemaskinen regelmessig. Bruk Moccamasters egne avkalking og rengjør for å beholde den perfekte smaken på kaffen. Du finner avkalkingsmiddelet hos oss. 

Kaffefilter av høy kvalitet gir den beste smaken på kaffen. På 6 minutter har du brygget 10 kopper kaffe i perfekt temperatur.

Modeller

Det finnes en mengde ulike modeller av Moccamastere. Ikke bare ulike modeller, men også i mange ulike farger. Dette kan gjøre det vanskelig å vite hvilken modell du skal velge.

Felles
Felles for alle Moccamasters modeller er at de alle er lagd av samme kvalitative komponenter. Uansett hvilken modell du velger får du like god og varm kaffe på grunn av de to separate varmeelementene. Det ene varmeelementet varmer opp vannet mens det andre holder varmen i kannen. Kaffen din får en temperatur på ca. 85 grader når det er ferdig, noe som er perfekt for smaken på kaffen. Felles er det også at du kun på 6 minutter brygger 10 kopper kaffe. I tillegg er alle Moccamastere utstyrt med Auto-off. Det innebærer at trakteren slår seg av selv etter 40 minutter.

Forskjeller
Her er forskjellene som skiller de ulike modellene fra hverandre.
Dryppstopp - Ta en kopp mens du brygger.
Regulering av varmeplate - Automatisk regulering av varmeplaten.
Kalkindikator - Ja/Nei. Sier fra når det er på tide å avkalke.
Vannkapasitet - Avhengig av modell.
Kanne - Termos, kopp eller glasskanne.
Filterholder - Ja/Nei.

Farger
Toppmodellene finnes i hele 12 ulike farger, for å passe din personlighet og ditt kjøkken. De litt enklere modellene - Classic finnes i 6 ulike farger som har en mer nøytral fargeskala. Enkoppsbryggerne finnes i 6 ulike farger, en del nøytrale og en del litt mer spenstigere farger.
Moccamaster | Kaffebrygger - Fri frakt Moccamaster | Kaffebrygger - Fri frakt

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.