Vilkår

Kähler Design

Historien om Kähler er historien om et unikt designvaremerke som har sine røtter i et lite keramikkverksted tidlig på 1800-tallet og som i dag er et av Nordens ledende designfirmaer.

Kähler er en tydelig del av den danske kulturarven, men også ett av Skandinavias mest innovative varemerker som kombinerer en solid historie og håndverkstradisjoner med moderne designprodukter, gjennom samarbeid med samtidens beste designere.

Kählers moderne designobjekter er en hyllest til Kählers unike historie, samtidig som det hedrer det velbevarte håndverket og dessuten er et formsterkt avtrykk av samtiden. De keramiske designobjektene tilverkes nemlig for hånd, akkurat som når Kählers eventyr startet allerede i år 1839. På samme måte som dekoratørene malte keramikken for hånd, gjøres fortsatt all den flotte glasuren og fargeleggingen omsorgsfullt med Kählers keramiske håndverkstradisjoner.

Hos Kähler strever vi etter å ta det beste fra en kunstnerisk kulturarv og omtolke det i samtidens lys. Resultatet er spirende ny keramikk i et tidløst formspråk som tiltaler mange, men som tolkes individuelt.

Kähler Design serier: Hammershöi, Omaggio

Kähler Design - Vase, tallerken, skål i fin keramikk Kähler Design - Vase, tallerken, skål i fin keramikk

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.