Vilkår

Iittala Essence

Iittala Essence ble designet av den argentinske designeren Alfredo Häberli i 2001. Den vesentlige filosofien bak designet var troen om at enkle former forbedrer nytelsen av blant annet fin vin. Häberli ville forenkle prosessen ved å utforme Essence kolleksjonen med så få glass som mulig, som i tillegg passer til så mange drikker som mulig. Häberli’s arbeid er konsekvent og mangesidig. Han unngår trender og utstråler en solid og holdbar kvalitet som sammenflettes med materiale, teknikk og tiden selv.

Distinkt og raffinert design

Alfredo Häberli dekonstruerte vinglassets konvensjonelle design med Essence-sortimentet for å virkeliggjøre sin visjon. Den avsmalnende stammen snuddes opp, den bøyden basen ble rettet ut og den myke kurven i glasskålen ble kantet. Gjennom implementeringen av filosofien ble Essence-glassvarer moderne og minimalistiske.

Essence kolleksjonen er en av de mest kjente og fremstående Iittala kolleksjonene rundt omkring i verden. Kolleksjonen er elsket av blant annet designentusiaster og gir enkel eleganse til alle anledninger. Uansett om det handler om å underholde venner, nyte et glass vin over en god samtale eller å sette seg ned for en avslappet middag med nære og kjære, gir Essence-glassene og serveringsartiklene hvert øyeblikk en sjarmerende og smakfull atmosfære.

Iittala Essence utmerkelser

Iittala Essence kolleksjonen er blant de mest utmerkede glassvarene i verden. Essence vant blant annet iF (International Forum) Design Award og Les Découvertes Award. Siden introduksjonen i 1953 har iF Design Award vært et konsekvent og kjent varemerke når det gjelder internasjonal design. Bare for søknadsrunden i 2021 ble det mottatt mer enn 10 000 søknader fra rundt 60 land.

Hvordan vasker man Essence-glass

Essence-glassene kan vaskes i oppvaskmaskin som de fleste Iittala glassprodukter. Man må imidlertid huske å tørke av gjenværende vanndråper, da de kan etterlate stygge vannflekker hvis de får tørke av seg selv. Vær også oppmerksom på at karaflen bør vaskes for hånd, siden den er skjørere enn glassene.

Det eneste glasset du trenger for å servere favorittvinene dine

Side om side gir de forskjellige glassene en påfallende følelse av balanse ettersom foten og nedre delen har samme størrelse. Iittala Essence er sensuell og behagelig å holde i og gjør fine viner enda mer nytbare. Hos oss på Cervera kan du finne den som passer deg best.

Essence fra Iittala | Vinglass & glass - Stort sortiment Essence fra Iittala | Vinglass & glass - Stort sortiment

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.