/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sommerborddekking på 3 måter

Sommerborddekking på 3 måter
Sommerborddekking på 3 måter
Bursdag, bryllup eller kanskje bare feire sommeren selv? Anledningene til å samles og dekke opp til middag eller noe søtt og godt, er mange i løpet av sommeren. Kanskje du dekker på til en kaffepause under pergolaen på landet med familien? En middag hjemme i leiligheten med vennene? Eller så vanker det kanskje en grillbuffé med hele den store slekten? På Cervera har vi alt du kan tenke deg til det dekkede bordet - tallerkener i mengder, vakre glass, robuste bestikk og alt det andre som setter prikken over i’en - duker, vaser, servietter og lysestaker og mye mer. Vi har hentet frem 3 fantastiske måter å dekke sommerbordet på, som hjelper deg å sette stemningen før gjestene kommer. God sommerpynting!

Moderne grafisk

Er du den som heller liker å overraske og skape noe uventet? Da er den uttrykksfulle grafiske borddekkingen noe for deg! Her glemmer vi alt som heter tidløst og klassisk og satser i stedet alt på knallfarger, grafiske linjer og mønstret, der 80- og 90-tallet inspirerer oss til å ta frem alt det som vi lenge har hatt litt bortgjemt. For eksempel forskjellige typer glass på stett, overraskende bambusbestikk, storrutete og vågale skarpe fargekombinasjoner. Her kommer borddekkingen din til å bli et samtaleemne i seg selv i løpet av middagen!

Klassisk romantisk

Hva er ikke mer sommerlig enn det blå-hvite serviset? Dekk opp til en klassisk romantisk borddekking der du jobber inn naturmaterialer som lin og tre, i for eksempel duker og servietter. Hva med å servere nybakte kanelboller rett fra et fint skjærebrett? Og når du vil slo på stortrommen - by på en sommerlig jordbærkake som skiller seg ut med sin røde farge til det blå-hvite. For en sommerdrøm!

Rustikk

Den organiske, litt bølgende trenden henter inspirasjonen sin fra naturens fargepalett og omfavner oss gjerne med materialer som tre, leire, skinn og kork. Denne rustikke borddekkings-looken er for deg som vil skape en avkoblende og gemyttlig borddekking som utstråler zen og ro. Kanskje du vil invitere til en middag der du får en indoor-outdoor-følelse og kjenner at man er i ett med naturen? Da bør du satse på naturmaterialer som holder i lang tid og som sjelden går av moten, men som du også kan dresse opp og ned avhengig av hvilken tone du vil sette på borddekkingen din. Et tips: Dekorer med markblomster og la naturen ta plass på bordet!