/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Singles Day hos Cervera

Singles Day innfaller alltid den 11.november og er den største dagen for onlineshopping i verden. Hos oss kommer du til å finne veldig gode tilbud på alt innen matlaging, servering og innredning. En perfekt anledning å unne deg selv noe ekstra! Hold utkikk på Cervera.no, Facebook og Instagram, i tillegg til nyhetsbrevene våre, for å ikke gå glipp av noen tilbud.
Hva er Singles Day?
Singles Day feires den 11. november hvert år. Dagene r til for å hylle de single og har også blitt en dag der onlineshoppingen er som størst. De fleste butikker, både online og fysiske, har salg og gode tilbud.
Historien bak Singles Day
Dagen som også kalles Double 11 på grunn av datoen 11. november, ble fra starten kalt for Bachelor’s Day. Dagen har sin opprinnelse i Kina. At det feires 11. november skyldes at tallet 1 ligner det kinesiske tegnet som løst oversatt er slang for "ugift mann som ikke bidrar til å føre slekten videre". De fire ett-tallene (11 11) refererer også på et abstrakt nivå til en gruppe enslige mennesker. Paradoksalt nok er dagen en veldig populær dag for å gifte seg i Kina. Det er også vanlig at fester blir organisert med ambisjonen om at single skal treffe hverandre. Mange universiteter arrangerer slike aktiviteter. Like mye som man vil feire single, vil man også feire kjærligheten.
Dagens opprinnelse er vanligvis sporet til Nanjing University. I 1993 satt fire menn og diskuterte hvordan de kunne unnslippe de singles kjedsomhet. De ønsket å endre de negative assosiasjonene som var forbundet med å være singel. De bestemte seg for å organisere en fest der de feiret de single. Disse festlighetene spredte seg, først til nærliggende universiteter og deretter til media. I dag er Singles Day en del av den kinesiske kulturen og feires både i og utenfor universiteter.
En annen like akseptert historie er en historie om en ung mann ved navn Mu Guang Kun. Mu Guang Kun ble kalt Guang Gun (GuangGun Jie er det kinesiske navnet på Singles Day) som ble forelsket i en jente ved Nanjing University. Hun døde av kreft, noe som traff ham hardt. Året etter tente han et lys på bursdagen sin, 11. november, til ære for henne. Etter den dagen så det ut til at han ble forandret for alltid. Elevene ved skolen skapte deretter en tradisjon for å tenne et lys 11. november hvert år.
Utenfor Kina er dagen ofte kjent som en dag å feire singeltilværelsen ved at mange butikker presenterer fordelaktige tilbud. I dag er dagen den største online-shoppingdagen i verden.
Singles Day Norge
Hva dagen skal kalles i Norge er ikke helt avgjort. Dagen pleier å kalles Singles Day, Singeldagen, Alle de singles dag eller Singles dag. Navnene er snarlike og betydelsen den samme. Dagen står for gode tilbud for alle single og for alle de som vil feire alle single.
Mange gode tilbud
Pass på å skjemme bort deg selv på Singles Day! Kanskje det er noe du har gått å sett på lenge, men enda ikke slått til på? Hvilken dag passer vel bedre enn en dag med masse gode tilbud og rabatter. Enten du er singel, vil hylle en annen singel venn eller vil ha noe til deg selv, selv om du ikke er singel, er du velkommen til å ta en titt blant våre produkter til ekstra gode priser. Alle er velkomne til å ta del av våre tilbud.
 
Se alle våre store kampanjer
Slik kan du forberede deg
Bli medlem i Klubb Cervera, da kommer vi til å holde deg oppdatert før Singles Day 2022. Følg oss også på Instagram og Facebook for de siste nyhetene.