/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Biffmørnere

Vi har robuste biffmørnere, også kalt kjøtthammer, som kommer godt til nytte når man skal banke kjøttet. Velg mellom biffmørnere i støpejern og rustfritt stål.
Biffmørnere
Biffmørnere
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
/general/text/price
/general/text/price
10 /product/label/products
/listing/text/n_of_n_products_new
Hos oss på Cervera finner du et bredt utvalg av biffmørnere, kjøtthammere, kjøttøkser og kjøttklubber. Hvilken passer deg best?

Mørere kjøtt med en kjøttklubbe

Med en kjøtthammer går det fort å mørne kjøttet. Det som skjer når du banker på kjøttet med en kjøtthammer er at kjøttets fibere ødelegges, noe som fører til et mørere kjøtt.
Er kjøttet seigt kommer en kjøttklubbe godt til nytte. Kjøttets seighet forsvinner og du får i stedet et perfekt mørt kjøtt.
Husk på at du ikke må banke kjøttet for mye, da kan det ende med at kjøttet faller fra hverandre og blir mer som en kjøttdeig i stedet for en kjøttbit.

Bank kjøttet tynt

Skal du for eksempel lage løvbiff eller snitzel passer kjøttklubben perfekt for å banke ut kjøttet slik at det blir tynt. Et tips er å plassere plastfolie mellom kjøttet og kjøtthammeren.

Hvilket kjøtt skal bankes?

Det er selvfølgelig en smakssak hvilket kjøtt du foretrekker å banke.
Forslag på kjøtt som passer bra å banke:
  • Benfri svinekotelett
  • Skivet ytrefilé
  • Innerlår som skal brukes som snitzel

Kjøtthammerens to sider

En kjøtthammer har ofte to sider. Den ene siden er tagget og den andre er glatt. Den taggede siden brukes for å banke ut kjøttets fibre. Dette for at kjøttet skal bli mørere. Den flate siden brukes til å flate ut kjøttet.

Kjøtthammeren skal ha tyngde

For at du skal få god kraft når du banker kjøttet bør kjøtthammeren ha tyngde. Derfor er de fleste kjøtthammere laget av et tyngre materiale, som støpejern. Det gjør rett og slett bankingen enklere hvis biffmørneren har litt tyngde.

Kjøttøkser

Med en kjøttøks kan du enkelt få bort brusk og ledd som er mellom kjøttstykkene. Kjøttøksen kan også være fin å bruke når du skal hakke grytebiter av kjøtt. For de som liker å jobbe med en kjøttbit, er kjøttøksen et takknemlig redskap.
Sjekk også ut våre filékniver og trancherkniver. En filékniv er perfekt når du skal filetere kjøttet, ved å skjære bort fettbiter. En trancherkniv passer bra hvis du skal skjære tynne skiver av kjøttet, som for eksempel når du lager kalkun, skinke eller stek.

Ulike varianter av biffbankere

Det finnes forskjellige varianter av biffmørnere. I tillegg til at materialet kan variere, kan også håndgrepet skille seg fra de ulike biffmørnerne. Noen biffmørnere har en slags knopp som du omslutter hånden om, andre kjøtthammere ligner en hammer og gripes også på samme måte. Det finnes også biffmørnere som ligner en stekespade og dermed gripes som en spade. Det viktigste er at du synes du får et godt grep når du banker.

Fin gave til kjøttelskeren

En kjøtthammer er en kul gave til hobbykokken som liker å lage kjøtt. Med en kjøtthammer kan matlagingen nå nye nivåer. Kjøtthammeren er dessuten fin å ha liggende fremme som en fin kjøkkendetalj.

Varemerker

Våre kjøtthammere, biffmørnere og kjøttøkser kommer fra varemerker som prioriterer høy kvalitet, som Anders Petter, Exxent, Global, Rösle, Westmark og WMF.