Villsvinskjøttboller
Anders villsvinskjøttboller med krydret yoghurtdipp
Ingredienser
For fire personer
800 g villsvinskjøttdeig
1 ss chiliflak
1 ss nykvernet spisskummen
1 egg
1 dl brødsmuler / maizena
1 hvitløk, revet
1 gul løk, finhakket
1 ss chiliflak
1 ss nykvernet spisskummen
1 egg
1 dl brødsmuler / maizena
1 hvitløk, revet
1 gul løk, finhakket
Yoghurtdipp
3 dl tyrkisk yoghurt
2 ss sweet chili
1 ss sesamolje
1 ss hot sauce
Frisk koriander
3 dl tyrkisk yoghurt
2 ss sweet chili
1 ss sesamolje
1 ss hot sauce
Frisk koriander
Villsvinskjøttboller
Bland alle ingrediensene og la røren hvile i ca 2 timer.
Form kjøttkaker og stek de runde små godbitene gyldenbrune i smør og olje
Yoghurtdipp
Bland alle ingrediensene og server med kjøttbollene
Tips! Ta den ferdige kjøttbollerøren i en sprutepose. Da vil det være enkelt å servere nystekte kjøttboller uten klissete hender eller boller. Perfekt når du er ute i skogen for eksempel!
Bland alle ingrediensene og la røren hvile i ca 2 timer.
Form kjøttkaker og stek de runde små godbitene gyldenbrune i smør og olje
Yoghurtdipp
Bland alle ingrediensene og server med kjøttbollene
Tips! Ta den ferdige kjøttbollerøren i en sprutepose. Da vil det være enkelt å servere nystekte kjøttboller uten klissete hender eller boller. Perfekt når du er ute i skogen for eksempel!