/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vietnamesiske vårruller med villsvin
Legg rispapiret i bløt i varmt vann i ca 15 sekunder til det er mykt. Løft dem opp og plasser mellom rene kjøkkenhåndklær. Forsikre deg om at de ikke ligger over hverandre, da kliber de seg lett sammen.Legg et rispapir på et rent skjærebrett eller annen glatt overflate. Legg til, ca 5 cm fra kanten nærmest deg, et salatblad og deretter villsvinstrimlene og alle andre ingredienser.Rull en gang bort fra deg og brett deretter inn sidene, og rull deretter helt inn til en pakke. Server rullen hel som til høyre på bildet, eller skjær den diagonalt i to stykker som på midten av bildet.Server med små skåler med dippsaus.

Vietnamesiske vårruller med villsvin

Ingredienser

4 port
- 300 g ferdigstekt villsvinkjøtt i strimler
- 4 ark rispapir
- 1 gulrot i tynne, tynne strimler
- 4 blader isbergsalat
- 1 mango i tynne strimler
- 0,5 agurk i tynne strimler
- frisk mynte
- fersk koriander
- 0,5 rød chili
- bønnespirer
- 1 dl hakkede peanøtter
Dippsaus 1
- 1-2 lime, saften av
- 0,5 dl fiskesaus
- 1 fedd hvitløk finhakket
- 3 ss sukker, gjerne råsukker
- 2 ss vann
Dippsaus 2
- 1 dl hoissinsaus fra den asiatiske hyllen
- 1 ss lime
Legg rispapiret i bløt i varmt vann i ca 15 sekunder til det er mykt. Løft dem opp og plasser mellom rene kjøkkenhåndklær. Forsikre deg om at de ikke ligger over hverandre, da kliber de seg lett sammen.
Legg et rispapir på et rent skjærebrett eller annen glatt overflate. Legg til, ca 5 cm fra kanten nærmest deg, et salatblad og deretter villsvinstrimlene og alle andre ingredienser.
Rull en gang bort fra deg og brett deretter inn sidene, og rull deretter helt inn til en pakke. Server rullen hel som til høyre på bildet, eller skjær den diagonalt i to stykker som på midten av bildet.
Server med små skåler med dippsaus.

Legg igjen en anmeldelse