Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Sticky asian Christmas ribs
Gjør dette:1. Kok opp vann med kanelstang, salt og svartpepper i en kjele med ribbeina. Senkvarmen og la det småputre i 1-1,5 timer til kjøttet begynner å løsne fra beinet.2. Hell av vannet og del opp ribbeina. Bland ingrediensene til glazen. Legg ribbeina tilbake i gryten og pensle på godt med glaze, men spar litt til de kommer ut også.3. Sett inn i ovnen på 225 grader i ca 30 minutter til de har en fin farge. Ta ut og pensle på litt ekstra glaze. Topp med chili-ristede sesamfrø.

Sticky asian Christmas ribs

Ingredienser

For 4 personer
1,5 kg tykke ribben eller spareribs
2 l vann
1 ss salt
2 kanelstenger
10 svartpepperkorn
Glaze
2 hvitløksfedd, revet
2 dl japansk soja
1 appelsin, saften
1,5 dl honning flytende
1 dl hoisinsaus
3 ss revet ingefær
1 ts sambal oelek
1 ts fiskesaus
1 dl sweet chili
1 ts fersk malt kardemomme
1 ts kanel
1 ss ristede sesamfrø
Gjør dette:
1. Kok opp vann med kanelstang, salt og svartpepper i en kjele med ribbeina. Senk
varmen og la det småputre i 1-1,5 timer til kjøttet begynner å løsne fra beinet.
2. Hell av vannet og del opp ribbeina. Bland ingrediensene til glazen. Legg ribbeina tilbake i gryten og pensle på godt med glaze, men spar litt til de kommer ut også.
3. Sett inn i ovnen på 225 grader i ca 30 minutter til de har en fin farge. Ta ut og pensle på litt ekstra glaze. Topp med chili-ristede sesamfrø.