/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hjemmelaget pasta
Hell ut melet i en haug på arbeidsbenken. Lag et stort hull i midten og kakk eggene i haugen. Visp eggene med en gaffel og visp inn litt av melet om gangen. Rør alt sammen og elt til en glatt deig i ca 5 minutter. Dekk deigen med plastfolie og sett den i kjøleskapet i ca 1 time.

Hjemmelaget pasta

Ingredienser

400 g durumhvetemel
4 egg (4 egg tilsvarer ca 240 g), vær nøye og vei eggene så det blir nøyaktig 240 g.
Hell ut melet i en haug på arbeidsbenken. Lag et stort hull i midten og kakk eggene i haugen. Visp eggene med en gaffel og visp inn litt av melet om gangen. Rør alt sammen og elt til en glatt deig i ca 5 minutter. Dekk deigen med plastfolie og sett den i kjøleskapet i ca 1 time.

Legg igjen en anmeldelse