Hell ut melet i en haug på arbeidsbenken. Lag et stort hull i midten og kakk eggene i haugen. Visp eggene med en gaffel og visp inn litt av melet om gangen. Rør alt sammen og elt til en glatt deig i ca 5 minutter. Dekk deigen med plastfolie og sett den i kjøleskapet i ca 1 time.
Hjemmelaget pasta
Ingredienser
400 g durumhvetemel
4 egg (4 egg tilsvarer ca 240 g), vær nøye og vei eggene så det blir nøyaktig 240 g.
4 egg (4 egg tilsvarer ca 240 g), vær nøye og vei eggene så det blir nøyaktig 240 g.
Hell ut melet i en haug på arbeidsbenken. Lag et stort hull i midten og kakk eggene i haugen. Visp eggene med en gaffel og visp inn litt av melet om gangen. Rør alt sammen og elt til en glatt deig i ca 5 minutter. Dekk deigen med plastfolie og sett den i kjøleskapet i ca 1 time.