/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Grillet salat med umamismør
Smelt smøret. Vi brukte en støpejernspanne på grillen, men en kjele på komfyren fungerer også bra.

Grillet salat med umamismør

Ingredienser

Stek salaten din på grillen - det får frem nye smaker og gjør salaten så mye bedre. Og erstatt vinagretten med et velsmakende umamismør.
Med umamismør på en varm salat blir salaten plutselig det eneste du vil spise i sommer.
Til 4 personer
4 hjertesalathoder
250 gram smør
1 ss misopasta
2 ss soya
1 dl nøtteblanding
Til servering
Reddiker
Grønne urter, som basilikum og persille
Smelt smøret. Vi brukte en støpejernspanne på grillen, men en kjele på komfyren fungerer også bra.
Når smøret bobler ordentlig, tilsetter du 1 ss miso og 2 ss soya. Rør om. Hell i 1 dl grovknuste nøtter.
La smøret brune en stund til det har en deilig nøtteaktig duft.
Del salathodene i to deler og pensle litt av nøttesmøret på den oppdelte overflaten og legg dem på grillen. Hold øye med salaten slik at den ikke blir brent. Snu etter noen minutter.
Server den varme salaten med noen friske reddiker og grønne krydderblad. Drypp rikelig med umamismør over.

Legg igjen en anmeldelse