Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Glutenfritt frøbrød
- Sett ovnen på 175 grader.

Glutenfritt frøbrød

Ingredienser

Til 1 brød
3 dl glutenfritt havregryn
1 dl solsikkefrø
1 dl gresskarfrø
1 dl linfrø
1 dl hasselnøtter
1 dl valnøtter
2 ss chiafrø
3 ss fiberskall
1 ts salt
0,5 dl kokosolje
3,5 dl kokende vann
2 ss yaconsirup (eller annet flytende søtningsmiddel)
- Sett ovnen på 175 grader.
- Grovhakk nøttene. Bland alle tørre ingrediensene i en bolle. Smelt kokosoljen.
- Bland den tørre blandingen med kokosolje, søtningsmiddel og kokende varmt vann. Bland grundig og la stå i ca 30 minutter.
- Trykk ut i en brødform kledd med bakepapir.
- Stek i 30 minutter.
- Ta brødet ut av formen - snu det og stek opp ned i ytterligere 25-30 minutter. (Hold rede på fargen på brødet). La avkjøles.
Tips: Bløtlegg gjerne nøtter og frø for bedre næringsopptak.