Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Ananas på saltstein med jordbær & philadelphiaost
-Avkjøl saltsteinen i fryseren i 30 minutter. Så er det bare å dele ut gafler til gjestene, spise rett fra steinen og nyte den mineralrike saltheten som møter den fruktige sødmen.

Ananas på saltstein med jordbær & philadelphiaost

Ingredienser

Fersk ananas
Friske jordbær
Philadelphia ost
Mynte
Ristet bokhvete
Mynte
-Avkjøl saltsteinen i fryseren i 30 minutter.
-Skyll bokhvete helt i kokende vann i noen sekunder og la dem tørke. Stek deretter bokhveten i en tørr stekepanne til de begynner å få farge og lukte nøtteaktig. Drypp deretter på olivenolje og fingersalt. Vend med en stekespade og hell over for å tørke på kjøkkenpapir.
-Kutt biter av ananas, skjær jordbærene i skiver.
-Legg ananasbitene på saltsteinen og gni dem forsiktig mot steinen i noen sekunder.
-Snu dem og klikk på litt Philadelphia. Topp med jordbær i skiver, stekt bokhvete og et mynteblad.
 
Så er det bare å dele ut gafler til gjestene, spise rett fra steinen og nyte den mineralrike saltheten som møter den fruktige sødmen.