Åpent kjøp i 100 dager
Åpent kjøp i 100 dager
Fri frakt over 699 kr
Fri frakt over 699 kr
Ananas på saltstein med jordbær & philadelphiaost
-Avkjøl saltsteinen i fryseren i 30 minutter. Så er det bare å dele ut gafler til gjestene, spise rett fra steinen og nyte den mineralrike saltheten som møter den fruktige sødmen.

Ananas på saltstein med jordbær & philadelphiaost

Ingredienser

Fersk ananas
Friske jordbær
Philadelphia ost
Mynte
Ristet bokhvete
Mynte
-Avkjøl saltsteinen i fryseren i 30 minutter.
-Skyll bokhvete helt i kokende vann i noen sekunder og la dem tørke. Stek deretter bokhveten i en tørr stekepanne til de begynner å få farge og lukte nøtteaktig. Drypp deretter på olivenolje og fingersalt. Vend med en stekespade og hell over for å tørke på kjøkkenpapir.
-Kutt biter av ananas, skjær jordbærene i skiver.
-Legg ananasbitene på saltsteinen og gni dem forsiktig mot steinen i noen sekunder.
-Snu dem og klikk på litt Philadelphia. Topp med jordbær i skiver, stekt bokhvete og et mynteblad.
 
Så er det bare å dele ut gafler til gjestene, spise rett fra steinen og nyte den mineralrike saltheten som møter den fruktige sødmen.

Legg igjen en anmeldelse

Denne websiden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles sikkerhetspolicy og brukervilkår gjelder.