/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tid for nye vaner

Tid for nye vaner
Tid for nye vaner
Vi blar om og sier velkommen til et nytt, lyst og herlig år! Og finnes det egentlig noe deiligere enn å kvitte seg med og ta farvel med alt det gamle, og omfavne nye vaner og så smått begynne å lengte etter våren? I det minste de små vårtegnene, som snøklokker som beskjedent markerer at naturen så smått begynner å våkne til liv igjen - eller at vi begynner å ta en titt på vårens etterlengtede trender. I mellomtiden, mens termometeret fortsatt kryper nedover, har vi en herlig tid i hjemmet foran oss med både lange - kanskje litt sunnere - frokoster, de intime hjemmemiddagene med våre nærmeste og hyggekvelder der vi blander levende lys med vakre snittblomster og vårløker.
Det er på høy tid at nye vaner får ta plass. Velkommen til et nytt år på Cervera!

Frokost(i)timer

Med et nytt år kommer ofte løfter om et sunnere og bedre liv - kanskje med varierende resultat jo lengre inn i året vi kommer. Vi alle kjenner oss igjen der, gjør vi ikke? Hvorfor ikke begynne å forandre der det er lettest - for eksempel rundt frokostbordet. Å unne seg en god, sunn og bastant frokost er ikke bare enkelt, men setter også føringen for resten av dagene - eller kanskje livet. Sett av tid til frokosten, både til forberedelsene og til selve måltidet. Hvorfor ikke bake et sunt brød, lage din egne müsli, presse egen juice og toppe det med god frukt fra alle verdens hjørner.

Blomstre ut

Selv om snøen ofte ligger alt for lenge, hindrer den ikke den tidlige våren - eller i det minste lengselen etter vårfølelser - til å flytte inn. Å gjøre det koselig hjemme med vårlige snittblomster som tulipaner eller forskjellige typer ranunkler, eller kanskje vakre blomsterløker som krokus og hyasinter er alt vi trenger under vinterens sluttspurt. Våg å maksimer med blomster og sett de gjerne i kluster eller grupper - more is more!

Hjemmerestauranten

De intime hjemmemiddagene gjør comeback igjen og vi gleder oss til koselige små sammenkomster som nyter hverandres selskap hjemme rundt kjøkkenbordet. Hvorfor ikke passe på å heve sunnhetsnivået på maten og imponere både med rettene og borddekkingen, der blått og brunt er kombinasjonen som gifter seg vakrest akkurat nå.