/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Guide: Velg rett stekepanne fra Woll

Når ingeniørkunst møter matlagingsglede.
Guide: Velg rett stekepanne fra Woll
Guide: Velg rett stekepanne fra Woll
Tyske Woll lager stekepanner av høyeste kvalitet. Med sine karakteristiske egenskaper, for eksempel det klassiske avtakbare håndtaket og det patenterte Diamond Lite-belegget, er Wolls stekepanner i en klasse for seg. Her guider vi deg til den stekepannen fra Woll som passer deg og dine matlagingsbehov.

Diamond Lite

Diamond Lite serien er robust, lett og med den kan du lage hva som helst. Det er derfor ingen overraskelse at denne brede serien er en av de mest populære fra Woll. Den er den ideelle følgesvennen for hverdagsmatlaging på det familiære kjøkkenet! Stekepannene i serien er laget av aluminium med et diamantbelegg. Dette gir dem en enorm slitstyrke og robusthet.
I serien inngår:
 • Stekepanne eller stekepannesett med to panner fra Woll. Stekepannen er laget i støpt aluminium med et femlagsbelegg som består av blant annet diamantpartikler. Pannen har avtakbare håndtak, noe som gjør at den kan brukes i ovnen på opp til 250 grader. Husk bare på å ta av håndtakene først!
 • Traktørpanne har samme robuste belegg. Med sine høye kanter har du mulighet til å både koke og steke mat. Et praktisk glasslokk medfølger også.
 • Fordelene med en grillpanne er avstanden fra rillene til bunnen av pannen, som gjør at fett og vann som renner av maten samles i bunnen. Det forhindrer at kjøtt og råvarer ligger og koker i fettet. Dette gir en sprøere stekeoverflate og samtidig et magrere resultat.
 • Den romslige wokpannen med femlagsbelegg. Belegget består også av blant annet diamantpartikler, noe som resulterer i en holdbar og ropebestandig wokpanne. Wokpannen er kompatibel med alle varmekilder.
 • Kasseroller som er støpt i aluminium. Perfekte for sauser og supper!

Logic

Det utmerkede designet hos Logic-serien har ikke gått ubemerket hen. Kort tid etter lanseringen på markedet vant Logic-seriens design noen av Tysklands mest prestisjefylte designpriser. Utmerkelser innen design, kvalitet og innovasjon er Wolls motto.
I serien inngår:
 • Gryte i støpt aluminium. Utrustet med et slitesterkt og PFOA-fritt 5-lags belegg, inklusive diamantpartikler. Stålhåndtak på siden og stållokk. Kan brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon. Gryten tåler ovn. Håndtaket kan ikke brukes i ovnen og må tas av.

 • Stekpannen (28 cm) med høyere kant i Logic-serien har et fint og robust design. Akkurat som andre stekepanner passer den utmerket til å brukes til både koking og steking. Den høye kanten gjør at pannen beholder varmen bedre. Pannen tåler ovn. Håndtaket kan ikke brukes i ovnen og må tas av.

 • Fordelen med en mindre stekepanne (24 cm) er at den varmes opp raskere og tar mindre plass for dem som ikke tilbringer så mye tid på kjøkkenet. Dessuten kan det ofte være enklere å bruke både en mindre og en større stekepanne samtidigt hvis man trenger det. Pannen tåler ovn. Håndtaket kan ikke brukes i ovnen og må tas av.

 • Den klassiske stekepannen i 28 cm er stor og robust - perfekt for å steke for eksempel større biffer og større volumer. Den har det samme gode belegget som hele serien har. Pannen tåler ovn. Håndtaket kan ikke brukes i ovnen og må tas av.

Eco Lite

Woll gjør alt de kan for å minimere påvirkningen av produktene sine på naturen. De bruker naturlige og regionale materialer og benytter seg av ressursbesparende produksjon som alltid er teknologisk oppdatert. Stekepannene i serien er laget av 100% sertifisert resirkulert aluminium. Håndtaket på hver stekepanne er laget av resirkulert treflis og er avtagbart.
I serien inngår:
 • EcoLite stekepanne i 28 cm respektive 24 cm er svært miljøvennlig. Fordelen med å ha en mindre og en større stekepanne er at det er enklere å bruke begge samtidig og justere etter hva man skal steke. Woll EcoLite stekepanne er laget av sertifisert 100% resirkulert aluminium, og håndtaket er laget av resirkulert treflis. Den er produsert i Tyskland, av råvarer som kommer fra så lokalt som mulig.

 • EcoLite traktørpanne rommer 3,5 l. Man kan velge traktørpanne i stedet for gryte hvis man skal tilberede gryteretter eller andre matretter som trenger å koke en stund. Også denne pannen tåler å brukes i ovn, så lenge du tar av håndtaket.