/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mummikopp Vinter 2023

Mummikopp Vinter 2023 - Moomin Arabia Vintersesong - Aking
Mummikopp Vinter 2023
Mummikopp Vinter 2023
Vintersesongkolleksjonen 2023, Aking, fortsetter der forrige årets vinterkolleksjon, Vinterens Under, sluttet. I årets vinterkolleksjon fortsetter Mummitrollenes eventyr innen vintersport. Tove Slotte, som har designet koppen, har valgt samme pastellfarger til årets kolleksjon som i fjor og illustrasjonen viser hvordan de ulike karakterene kjører ned skibakken - hver og en på sin måte.
Kolleksjonen Aking lanseres 6/10, men allerede nå kan du forhåndsbestille dine deler for å sikre deg et eksemplar. I vinterserviset inngår en kopp (30 cl) og en skål (15 cm). Eksklusivt hos Cervera kan du også kjøpe et brett og kjøkkenhåndkle med samme motiv. Sesongkolleksjonen produseres i et begrenset opplag.

En fartsfylt vinterscene fullpakket med konkurranseånd

På koppens fremside har Mummitrollet valgt å stå på ski ned bakken, mens Mummipappa sklir ned på magen sin. I skibakken sitter også en liten figur med mørk pels som heter Sofus, som minner litt om Sniff, og ser på konkurransen. Den snødekte bakken fortsetter på koppens bakside med en intens akekonkurranse mellom Herr Brisk og hvalrossen Edward.