/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Moomin Arabia Sommerkolleksjon 2024

Glass, håndklær & strandprodukter
Moomin Arabia Sommerkolleksjon 2024
Moomin Arabia Sommerkolleksjon 2024
I år lanserer Moomin Arabia en sommerkolleksjon med strandtekstiler og tumblerglass med sommerlige illustrasjoner. Sommerkolleksjonen ønsker å oppmuntre oss til å nyte naturen og sommeren, enten vi er på stranden, i hagen eller på balkongen.

Strandtekstilier som lokker til bad

Gjør deg klar for en dag på stranden! De nye strandtekstiliene fra Moomin Arabia gjør hele familien klar for en herlig dag ved havet.
Strandhåndkleet i frotté er perfekt å pakke seg inn i etter et bad. Håndkleets motiv forestiller Snorkfrøken som ligger og leser en bok en herlig sommerdag. I sommerkolleksjonen finnes det også en strandveske i velour med det samme motivet - perfekt til å bære fuktige badeklær og håndklær i!
Kolleksjonens hamamhåndklær er perfekt for deg som vil ha et praktisk og stilig håndkle. Håndkleet er lett, tørker raskt og tar lite plass i vesken. Den fungerer også utmerket som piknikpledd eller som sarong. Håndkleet har en illustrasjon av Mummitrollet og Snorkfrøken som moser bær – samme som på det nye sommerserviset Bærsesong.
I sommerkolleksjonen er det også en badeponcho og barnehåndkle med hette. Begge modellene er laget av mykt bomullsmateriale og forestiller Mummitrollet og Mummipappa som løper for å stupe ned i havet.

Mummiglassene får en fargerik oppdatering

De oppdaterte glassene har ersattet de tidigere illustrasjonene med større scener der Mummitrollene og vennene deres tilbringer tid sammen utendørs. De nye illustrasjonene gjentar motivene fra tidigere års sommerkolleksjoner: Vi drar på ferie (2018), Kveldsbad (2019), Hvilestund (2020), Sammen (2021), Fiske (2022) og Hagefest (2023).
"Matche de nye glassene med dine sommersesongserviser fra Moomin Arabia og arranger en herlig sammenkomst i hagen din eller en piknik i en nærliggende park"