/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kinesisk borddekking

Kinesisk borddekking
Kinesisk borddekking
Glem alt som heter minimalisme når det kommer til det kinesiske kjøkkenets mangeårige tradisjon - og det samme gjelder borddekkingen. More is more - men på en veldig behagelig måte. Her guider vi deg til hvordan du på beste måte skaper en stemningsfullt dekket høstbord for smakene fra det fjerne østen.
Blått og hvitt servise på blå duk

5 raske borddekkingstips

 • Dekk på med sterk karakter men bestem deg for en eller et par farger som du jobber med på en nyansert måte. For eksempel blått, hvor du matcher og mismatcher med ulike typer blått, men først og fremst flere forskjellige mønster. Det kan dreie seg om skarpe geometriske former som blandes med mer harmoniske mønster fra naturen, for eksempel blomster og blader.
 • Ikke vær redd for å hente elementer fra dyreriket i borddekkingen din. Hvorfor ikke style med porselen som har fiskeskjellmønster eller tydelig avbildede dyr som fugler. Eller hva med en tallerken med fiskemønster?!
 • Våg å eksperimentere med en aksentfarge i borddekkingen din, for eksempel passende rødt.
 • Ikke glem å legge til naturelementer for å gi den en litt mer rolig og organisk siste touch. Det kan oppnås ved å for eksempel servere dumplings rett fra dampkurven eller bruke bestikk og annet tilbehør som har tredetaljer, som bambus.
 • Jobb med tekstiler for å få en koselig høststemning og ikke vær redd for å bruke ganske tunge og duse nyanser. Det får porselenet til å poppe på en effektfull måte!

Favorittserier

 • Tokyo Design Studio - seriene Japonica og Nippon
  Tokyo Design Studio forener det beste av japansk og nederlandsk porselen og har et bredt sortiment av vakre skåler og tallerkener, i forskjellige former og med forskjellig glasur og mønster. Det de fleste delene har til felles, er den blå-hvite glasuren, det gjør at alle delene harmoniserer fint med hverandre. I varemerkets ulike serier finner du alt fra stilrene og enkle mønster med prikker eller smale streker, til mer snirklete mønster i form av blomster og naturmotiv. Mønstrene er lette å la seg sjarmere av og det finnes et mønster for alle! Produktene produseres i Japan.
 • Table Top Stories - serien Blå Mist
  Table Top Stories er jordnære, rustikke og slitesterke. Det glasserte steintøyet kommer i flere forskjellige deler som kan brukes fra frokost til middag. Dekk på enhetlig i samme farge eller skap kontraster ved å kombinere deler med forskjellig fargeglasur, på den måten kan porselenet oppleves helt ulikt fra gang til gang. Alt handler om hvordan du kombinerer de forskjellige delene, men selvfølgelig også hvordan du velger å dekke det øvrige bordet og hva slags mat du serverer! Serien Mist produseres i Portugal.
Blått og hvitt servise på blå duk med rød omgivelser