/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kimchi, Kombucha og Keramikk

Kimchi, Kombucha og Keramikk
Kimchi, Kombucha og Keramikk
Unknown block type "figure", specify a component for it in the `components.types` prop
Vi har nådd sensommerens siste økt og ser så smått mot en ny sesong - den tidlige høsten. Det er på høy tid å lengte etter alt det mystiske og litt lunere som denne sesongen bringer med seg, fra hyggelige hjemmemiddager til forberedelsene med å ruste hjemmet til den koselige sesongen. Det er også en tid da naturen gir oss alt sitt beste - avlingene hentes hjem og soppen blir plukket. Vi søker oss tilbake på kjøkkenet for de større matlagingsprosjektene og benytter anledningen til å gjøre oss klare til den tidlige høstens prosjekter - med alt fra holdbare stekepanner, solide skjærebrett, gode kniver og dekking av bordet med keramikk i varme sesongfarger.
Til den nye sesongen omfavner vi influenser fra østen og henter inspirasjon når det gjelder både smak, farge og form fra den østasiatiske kulturen - i et vakkert sammenstøt med den skandinaviske minimalismen. Vi dekker bordet med keramikk i jordfarger og går tilbake til hverdagen med sunne innslag, med kimchi eller hvorfor ikke din egen kombucha?
Velkommen til en ny sesong!
  • Å feire høstens inntog med keramikk i varme jordfarger til det dekkede bordet er en utmerket idé. Inviter til mange og lange middagssamtaler og skap en koselig og avslappet atmosfære der man vil fortsette å sitte når høstmørket senker seg.
  • Blomster er et must, og er en stemningsforsterker som settes stor pris på året rundt. Etter sommerens fargekavalkade og store ville buketter senkes stemningen litt. Minimalistiske avskårne blomster og ensfargede mini-buketter som matches med den nedstrippede keramikken gir ro til sinnet.
  • Tør å dekke med farget glass! Drikkeglass med karakter, for eksempel røkfarget, gir ytterligere karakter til en minimalistisk borddekking.
  • Eksperimenter med teksturer, bland for eksempel matt porselen med glassert leirgods for å skape dybde og dynamikk i borddekningen.
  • Legg til treelementer og lin for å få den avslappende symbiosen med naturen.
Kimchi, Kombucha og Keramikk
Kimchi, Kombucha og Keramikk
Kimchi, Kombucha og Keramikk
  • Synes du det er vanskelig å bestemme hvilken stekepanne som passer for deg? I vår store stekepanneguide finnes det noe for alle.
  • Bærekraft er et parameter som bør inkluderes når du utstyrer et kjøkken på lang sikt. Vi har hjulpet deg litt i gang for å forstå hvordan du skal tenke.
  • Å forlenge levetiden til kjøkkenutstyret ditt er lurt fra mange aspekter, ikke minst for din egen lommebok og belastningen på jorden vår. Sliping av knivene er noe som altfor ofte blir glemt. Sats derfor på å kjøpe kniver av god kvalitet som du kan slipe med jevne mellomrom. Visste du at du kan få knivene dine slipt hos Cervera forresten?
Kimchi, Kombucha og Keramikk