/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

I denne skjønne sommertid

I denne skjønne sommertid
I denne skjønne sommertid
I denne skjønne sommertid nytes dagene til ende- med frokostpiknik ved havet, en herlig kaffestund i hagen og grillkvelder i solnedgangen som aldri ser ut til å ta slutt. Kanskje du begir deg ut på klassiske sommeraktiviteter som å safte, bake eller lage iskrem? Eller kanskje bare ligge i hengekøyen og nippe på favorittdrinken din? Velkommen til en etterlengtet og fullspekket sommer hos oss på Cervera!
I denne skjønne sommertid

5 tips for en herlig kaffestund

  • Ikke vær redd for å bruke mønster! La brett skille seg ut og tilsett gjerne tekstiler i varme farger for et koselig uttrykk.
  • Lag en stor kanne med saft som avkjøler både store og små, solen kan bli ganske varm i løpet av dagen.
  • Friske bær er sommerens beste snacks.
  • By på noe søtt! Det spiller ingen rolle om det er en flott kake eller klassiske småkaker fra fryseren.
  • Sett stemningen med svenske klassikere. Her finner du våre beste sommersanger til kaffen: Fika på Österlen

Sommerlig kake med karamellsaus

Sommerens mest luksuriøse kake lager du overraskende lett! Den består av tre bunner med aprikosfrosting som bres ut mellom og rundt. Den toppes deretter med en herlig karamellsaus som får renne nedover kantene og dekoreres med aprikoser, grønne blader og bjørnebær. Har du tid og lyst lager du dine egne bunner med hakkede mandler, men det går like fint med ferdige bunner.
I denne skjønne sommertid
I denne skjønne sommertid

Herlige sommerprosjekter!

Selv om du har ferie kan det være fint å strukturere opp dagene slik at du får maks ut av tiden du har fri, og virkelig får sjansen til å rekke alt det du har planlagt hele våren som du har tenkt å få gjort under ferien. Her er noen tips!
  • Er det ikke på tide å bake den desserten, kanskje en saftig rabarbrapai eller jordbærkake, som du har hatt i tankene en stund?
  • Nå står hylleblomsten i full blomst - å lage egen hylleblomstsaft er superenkelt og supergodt! I tillegg er det den perfekte vertinnegaven hvis du heller den opp på fine flasker.
  • Kan man spise for mye is i løpet av sommeren? Svaret er nei. Med denne enkle blåbærisen kommer gjestene dine sent å glemme smakseksplosjonen de har fått oppleve.
  • Lange uforstyrrede kaffemorgener i sola, finnes det noe herligere?
  • Hvem har sagt at morgenkaffen ikke kan forvandles og bli til fantastiske kaffedrinker på kvelden?!