/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Høstens trender

Høstens trender
Høstens trender
Til høsten 2022 får vi et hyggelig gjensyn med Frida Ramstedt fra Trendenser hos oss på Cervera og hun har valgt ut detaljene som setter looken for fem forskjellige stilretninger for sesongen. Uansett hva du har tenkt å servere, hvilke farger du liker best eller hvilken interiørstil du har hjemme, finner du detaljene som setter prikken over i'en hos oss. Hvilken stil er din favoritt?

Playful

En fargerik, mismatched borddekking med en leken vri og detaljer som får gjestene til å dra på smilebåndet. En morsom vannkanne, en uvanlig glassfigur og rette striper som møter en bølgete kant. Trikset for å lykkes med denne stilen er å gjøre det motsatte av det du vanligvis gjør. Match en rutete duk med en blomstermønstret tallerken. Bland farger som krasjer, heller enn de som harmonerer og la fem være like. Høstens hotteste trend er servietten med farget kantsøm i livlige signalfarger. Her er det den uventede blandingen som skaper helheten.

Elegance

Skap følelsen av fine dining i ditt egne hjem. La maten stå for fargeprakten og dekk bordet med sober eleganse, rogivende jordtoner og crispy hvitt. Kombinasjonen av tungt linstoff, tynne vinglass og skimrende metall gir denne stilen en eksklusiv look. La deg inspirere av gourmetrestaurantenes måte å dekke bordet og lån detaljer fra stuen som centerpiece på bordet. En overdådig innramming som forhøyer smaken selv på de enkleste råvarer.

Cosy

Det rustikke bordets beste venner snakker samme språk som denne interiørstilen generelt. Nytt møter gammelt, genuine materialvalg og mat laget fra bunnen av. For å sette stilen gjelder det å skape kontraster mellom ulike overflatelag. La den håndlagde kannen i keramikk speile seg i det glatte bestikket. Server maten rett fra ovnsformen og spill hyggelig musikk som setter stemningen i rommet. Bryt opp lindukens jevne overflate med uregelmessige detaljer og velvalgte vintagedetaljer. Len deg tilbake, nyt og la deg smake!

Graphic

En nøytral base med rene linjer og en kornblå kontrastfarge setter temaet for dette bordet. En borddekking som matcher husets innredning gir en harmonisk helhet og gjør måltidet til en fryd for det form- og stilsikre øyet. For å fremheve formen på de tingene du velger å dekke på med, er et tips å forsterke konturene på produktene ved å plassere dem mot ensfargede kontrasterende overflater og dekk opp maten på tallerkener med tidløse grafiske mønster. En stilren innhøstningsfest for den moderne smaken.

Fridas funksjonelle favoritter

Forhøy nivået på matlagingen din med rett redskaper. En skarp mandolin, et rivjern som er behagelig å holde i, en blender som raskt fikser jevne supper og deilige smoothies, boblevann med et knappetrykk og en pastamaskin som hjelper deg å ta hjemmelaget til et nytt nivå. Her er noen funksjonelle favoritter som du finner hjemme på Frida sitt kjøkken.