/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Dekk opp til vårfest

Dekk opp til vårfest
Dekk opp til vårfest
Den sprudlende festsesongen er endelig her! Før forsommeren lar vi oss inspirere av geometriske Art Deco-former med eklektisk estetikk og toner som tar for seg. Blått, lilla. rosa og andre dristige aksentfarger blandes med metaller i gull og sølv - og luksuriøse vakre blomster som setter prikken over i'en. More is more! Endelig får vi sette hælene i taket og endelig invitere til de ordentlig store festene og ønske feiringenes høysesong velkommen!

5 tips til det dekkede bordet

  • Maks uttrykket i borddekkingen din og tør å kombinere uventede og sterke farger med hverandre for å skape et uttrykk med skikkelig karakter.
  • Akkurat nå er det mange spennende, både tropiske og rare blomster i blomsterbutikkene. Tør å eksperimentere med fremmede blomster og kombiner dem gjerne med både tørkede blomster, strå og annet tilbehør du kan ha i en vase, som for eksempel papirblader.
  • Sats på høye lysestaker, de sprer lyset fint uten å forstyrre samtalen.
  • Ikke vær redd for å gi gjestene dine forskjellige glass for å skape en koseligere stemning på bordet. Mismatch forskjellige farger eller glassmodeller for å skape et mer interessant uttrykk.
  • For å gjøre en veldig levende og knall borddekking mer harmonisk og zen, velg elementer fra naturen som nøytraliserer alle sterke inntrykk. For eksempel bambusbestikk eller et statement piece med nette blomster som gir en rolig følelse.
Det er ikke noe som er riktig eller feil når du skal skape et personlig dekket bord med et dristig uttrykk. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du anser kan matches eller mismatches.