/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bærekraftig matlaging med Greenpan

Bærekraftig matlaging med Greenpan
I 2007 var GreenPan først ut med å lansere kokekar med et keramisk non-stick belegg. Thermolon™-belegget var det første non-stick belegget på markedet som ikke inneholder noen tilsatte skadelige PFAS-stoffer som PFOS og PFOA. I stedet bruker GreenPan naturlige råvarer som sand - et non-stick belegg som er et bedre alternativ for helsen og miljøet enn tradisjonelt PTFE non-stick belegg. De siste årene har GreenPan fortsatt å gjøre Thermolon™-belegget enda bedre. Resultatet er et høykvalitativt, supersterkt non-stick belegg som gir et perfekt stekeresultat og hjelper deg å lage sunn mat med mindre fett, og holder lengre enn tradisjonelt PTFE non-stick. De fine materialene og det smarte designet er en ekstra bonus.
Hvorfor GreenPan?
 • Belegget er laget av naturlige materialer
 • Superior non-stick ytelse
 • Slipper ingen giftig damp ved overoppheting
 • Passer alle komfyrer, inkludert induksjon
Hva er forskjellen mellom Thermolon keramisk non-stick belegg og tradisjonelt non-stick belegg?
Thermolon™ keramisk non-stick belegg
 • Varmes opp raskt og jevnt, også ved lave temperaturer
 • Veldig riperesistent
 • Flasser aldri
 • Inneholder ingen skadelige kjemikalier, så det er ingen risiko for skadelig damp under matlagingen
 • Lages av naturlige råvarer (sand)

vs

Tradisjonelt non-stick belegg
 • Varmes opp langsommere, krever høyere temperaturer
 • Veldig sensitiv for riper
 • Risiko for flassing ved temperaturer over 260 C
 • Produseres med kjemikalier som kan frigjøres ved temperaturer fra 260 C
 • Lages ofte med PFAS-kjemikalier
GreenPan Barcelona
Serien Barcelona er konstruert for å holde en hel livstid, og tåler alle typer redskaper - til og med metall. Kokekarene har en slitesterk utside av hardanodisert aluminium, og energibesparende Magneto-induksjonsbase med høy varmefordeling som fører til mer energieffektiv matlaging. Denne typen varmefordeling er 10 ganger bedre enn kokekar med tradisjonelle non-stick belegg.
GreenPan Barcelona Infinity
Barcelona er en miljøvennlig serie med kokekar og stekepanner. Den har en enestående livslengde og tilfører kjøkkenet ditt de beste egenskapene for at du skal kunne lage sunn mat år etter år.
GreenPan Première
GreenPans Première er en høyteknologisk kolleksjon som er produsert i henhold til den nyeste teknikken med meget godt håndverk.
Dette er varemerkets mest avanserte non-stick kokekar hittil, med non-stick belegg som er forsterket med diamanter, ekstremt holdbart, PFAS-fri og riperesistent.
Produsert i rustfritt stål som takket være sin innovative Evershine-teknologi forblir som ny. Innslåtte kanter for optimal støtbeskyttelse og innsatte nagler for en sømløs innside.
Première har et elegant utseende og presterer enestående. Gjør deg klar for den ultimale matlagingsopplevelsen!
Copenhagen
Kolleksjonen Copenhagen fra GreenPan kjennetegnes av et minimalistisk design, materiale av høyeste kvalitet og en ekstra stor stekeoverflate.
Stekepannene og kasserollene fra Copenhagen har et non-stick belegg (Thermolon Infinity Pro) som er helt PFAS-fri og er forsterket med diamanter for maksimal holdbarhet.
En vakker kolleksjon med et stilrent utseende og nordisk design, produsert på en ansvarsfull måte med miljø og helse i fokus.
Copenhagens stekepanner har 25% større stekeoverflate enn GreenPans andre stekepanner, et godt valg for deg som lager mat til mange.
Geneva
GreenPans kolleksjon Geneva er utviklet for kokker som vil utforske sin kulinariske kreativitet og ta rettene sine til neste nivå! Dette sortimentet kombinerer smarte profesjonelle materialer og effektivt design for høy prestering på alle slags koketopper.
Geneva-kolleksjonen utmerker seg med:
Keramisk non-stick belegg (Thermolon™ Diamond) - uten tilsatt PFAS- for ultimat holdbarhet og riperesistenthet. Elegant og ergonomisk håndtak i rustfritt stål med en ultramatt finish. Ekstremt holdbar konstruksjon av ultramatt 3-lags rustfritt stål med aluminiumskjerne. Fordeler varmen raskt og jevnt på alle koketopper, for resultat på et høyt nivå. Også ovnssikker for økt allsidighet. Det keramiske non-stick belegget Thermolon krever mindre olje eller smør, er enkel å rengjøre og tåler maskinvask.
Hvordan tar man vare på stekepannen?
Keramiske non-stick belegg skal ikke behandles på samme måte som tradisjonelle non-stick belegg. Med disse tipsene kommer du til å holde stekepannen din i topp stand!
Oppvarming: For beste stekeresultat anbefaler vi at du forvarmer pannen på lav til middels høy varme før du tilsetter smør eller olje.
Fett: Prøv alltid å velge rett temperatur for ingrediensene du tilbereder. Unngå overoppheting slik at det du har i pannen ikke brennes.
Rengjøring: Kokekarene fra GreenPan tåler maskinvask (gjelder ikke produkter med trehåndtak). Vi anbefaler likevel håndvask ettersom det gjør at det keramiske belegget holder lengre.
Oppbevaring: Bruk gjerne stekepannebeskyttelse ved oppbevaring. Da hindrer du skader på belegget.