/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Back to reality!

Back to reality!
Back to reality!
Velkommen tilbake fra ferien - og velkommen til en ny sesong! Noen ganger kan det føles litt tungt å komme tilbake til hverdagen igjen, men å prøve å sette pris på de små tingene og prøve å sette litt glitterkant på tilværelsen kan ta stemningen av hverdagen til uante høyder. Vi har samlet noen av våre beste tips for at returen etter ferien skal bli en opplevelse som det er verdt å se frem til. Nyt hverdagen!

Til frokosten

Stå opp litt før og unn deg verdifull ekstra tid på morgenen. Dropp brødskiven i hånden og kaffekoppen med inn på badet mens du stresser for å gjøre deg klar! Planlegg å dekke på til helgefrokost - hver dag! Lag kaffen akkurat slik du vil ha den og drikk den i fred og ro mens du scroller gjennom morgenavisen. Hvorfor ikke slå på stortromma og lage en luksuriøs egg Benedict, legg opp masse herlig frukt eller kanskje til og med pannekaker. Frokosten er jo faktisk dagens viktigste øyeblikk, hvorfor ikke premiere den litt ekstra.

Til kaffepausen

Uansett hvis du jobber hjemmefra et par dager i uken eller befinner deg på jobb hver dag, så er jo kanskje kaffepausen det aller helligste øyeblikket forbundet med jobben etter ferien. Benytt anledningen til å unne deg noe godt til kaffen - det må jo være me-time på sitt aller beste! Er du på jobben - hvorfor ikke passe på å oppdatere den gamle kjedelige kaffekoppen med en ny i en koselig høstfarge.
Back to reality! mocca master och swedish grace muggar

5 tips for en litt bedre hverdag

  • Å gå tilbake til rutinene føles helt håpløst i begynnelsen. Men smør deg med tålmodighet! Studier viser at det tar 66 dager for kroppen å anpasse seg en ny vane. Det store spørsmålet er da - rakk de forrige rutinene å forsvinne i det hele tatt under ferien?!
  • Jobber du fortsatt delvis hjemme er det viktig å trekke et mentalt skille mellom jobb og fritid. Vær flink til å slå av dataen og notifikasjoner - når du har fri, har du fri.
  • Sats på å lage masse mat når du først står på kjøkkenet. Frys heller ned matbokser i stedet for å slite deg ut første uken etter ferien. Høsten er lang!
  • For mange kan det føles melankolsk å plutselig komme hjem til hverdagen. Å oppdatere hjemmet og live opp miljøet med nytt interiør kan virkelig gjøre underverker.
  • Hverdagen er faktisk ikke så dum - det gjelder bare å omfavne den og se lykke i det enkle. Hus: Kontrasten til hverdag er jo fantastisk, så det å verne om den er faktisk en ganske god idé likevel!

Til middagen

La restaurantopplevelsen omfavne hjemmet i høst og inviter hjem nære og kjære til en lang middag over en smaksrik rødvin for å få en catch-up etter sommeren. Med en ny sesong i anmarsj og alt det fantastiske som naturen byr på, fra sesongens høsting, sopp og bær - og kanskje til og med vilt: Sats på herlig gryteretter eller andre kreative matlagingsprosjekter på kjøkkenet. Hva med å lage din egen pasta for eksempel? Og ikke glem blåbærpaien, som er et must på dessertbordet denne tiden på året.

Til hjemmekontoret

Å ha det fint rundt oss i hjemmet vårt får oss til å føle oss bra. Jobber dessuten helt- eller delvis hjemmefra er det viktig å kunne dra et fysisk skille mellom det som er jobb og hverdag. Å innrede et lite kontorhjørne er derfor en strålende idé - et kreativt sted som bare er ditt der du kan kjenne deg inspirert og produktiv. På Cervera har vi masse herlige og smarte tilbehør til hjemmekontoret!