/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Alt du trenger til sommerbakingen

Alt du trenger til sommerbakingen
Alt du trenger til sommerbakingen
Finnes det noe mer sommerlig enn noe hjemmebakt til kaffen? Å bake er jo faktisk ikke noen større kunst, men det kan absolutt være en utfordring hvis man ikke har de rette redskapene. Uansett om du er nybegynner eller rutinert er det bra å investere i gode og nødvendige bakeredskaper. På Cervera har vi alt du trenger for å lykkes med alle sommerens herlige bakeprosjekter!

Kjøkkenmaskiner

Gjør bakingen lettere ved å bruke en kjøkkenmaskin. Vi anbefaler å investere i en kvalitativ og holdbar kjøkkenmaskin som du kan ha med deg i mange år. Den rette kjøkkenmaskinen blander sammen deigen din på et blunk og du slipper å få melkesyre i armene.

Bakebolle

Et ytterst nødvendig redskap å ha til bakingen er en skål eller bakebolle som rommer en deig der den også har plass til å heve. Å ha to skåler, en stor og en mindre, er derfor en god start. Den store til deiger som trenger å heve og den mindre til for eksempel deig til småkaker. Vi anbefaler å satse på en skål med rund, jevn bunn og høye kanter - her finner du skåler og bakeboller i alle tenkelige materialer og størrelser.

Målebeger og kjøkkenvekt

I likhet med bakebollen er målebegeret også en selvfølge når man baker. Den rutinerte klarer seg kanskje uten og går heller på kjenn, men for deg som ikke vil sjanse eller som ikke har begynt å eksperimentere med bakingen, er et målebeger et godt valg. En kjøkkenvekt er også et smart redskap for å måle opp rett mengde.

Bakeredskaper

Når det kommer til baking av brød vil vi nok si at tregaffelen/tresleiven, slikkepotter og deigskraper er bedre hjelpemiddel enn for eksempel håndmikseren (som for øvrig er uunngåelig på kjøkkenet). Med disse kan du enkelt både røre og blande før, under og etter hevingen av brødet. Slikkepotten gjør at du får ut maksimalt av deigen fra bakebollen din når den har hevet ferdig, mens deigskrapen enkelt kan dele opp deigen i biter. Deigskrapen fungerer også fint å bruke for å rengjøre bakebordet. Skal du velge mellom en slikkepott og en deigskrape vil vi anbefale slikkepotten - velger du en større og hardere variant kan den fungere som en deigskrape også.

Bakebrett og former

Bakebrett og former kan være nødvendige for bakingen. De finnes i forskjellige farger og størrelser, noe som gjør det enkelt for deg å finne noen som passer nettopp til din baking. Et bakebrett må ikke nødvendigvis bare brukes i ovnen, det kan i tillegg brukes som serveringsbrett.
Alt du trenger til sommerbakingen

Kjøkkenhåndkle

Kjøkkenhåndklær er fine til mye. Baker du brød trenger du en bakeduk som beskytter den ferdige deigen din, men du trenger også et kjøkkenhåndkle for å tørke hendene dine og kanskje for å piffe opp kjøkkenet. En bakeduk er rett og slett et kjøkkenhåndkle som er rent og helt.