/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bli franchisetaker hos oss

Unknown block type "figure", specify a component for it in the `components.types` prop
Cervera-kjeden har helt siden oppstarten bestått av en miks av kjede-eide og franchise-eide butikker. Nå drives 14 av våre drøyt 70 butikker av franchisetakere. Butikkenes suksess varierer naturligvis med tiden, men franchise-butikkene våre preges av god lønnsomhet, både nå og i historisk perspektiv.
Strategien fremover er at franchise skal være en mulig driftsform for våre fysiske butikker, og som et ledd i dette har Cervera begynt prosessen for å bli fullverdig medlem i foreningen Svensk Franchise. Dermed blir alle franchisetakere automatisk medlemmer i foreningen.
Brenner du for handel og har interesse for hjemmeinnredning, glass og porselen? Det er mange steder i Sverige som ikke er etablerte enda. Flertallet av disse passer til en franchise-drevet butikk hvor lokale forretningsfolk skaper muligheter som en sentralisert butikkeier har vanskeligheter med å finne.
Cervera tilbyr et nytt butikkonsept med egne og eksterne merkevarer i en attraktiv miks. Det meste fra kategorisering til varesalg er sentralstyrt for å redusere belastningen på den lokale butikken. Som butikkansvarlig skal fokuset ligge på møte med kundene og å overtreffe forventingene som finnes til den bransjeledende spesialisten. Cervera legger stor vekt på at kundetilbudet skal fungere uansett kanalvalg (såkalt "omnikanal") og som franchisetaker er du involvert i både kundeklubb og e-handel.
Cerveras grunnpilar er å tilby mer, og vi hjelper deg som franchisetaker med alt fra business case ved etableringen til produktspesifikk opplæring for dine ansatte. Du bidrar med engasjement og en forankring i det lokale markedet!
Du er velkommen til å kontakte oss via vår CFO, Hans Redig Bolin, for å diskutere mulighetene for ytterligere en Cervera-butikk!