Asjetter

På en asjett kan du servere en forrettsalat eller litt brød til middagen. Den passer også utmerket til frokosten eller kveldsmaten. Bruk asjetten hvis du vil dekke på ulike småretter og ha asjettene som serveringsfat. Asjetten er med andre ord en praktisk liten tallerken med mange bruksområder.
Asjetter
Asjetter
375 produkter
40 av 375 produkter
Finn asjetten som passer dine behov i vårt brede sortiment. Enten du er på jakt etter rimelige asjetter eller litt dyrere har vi det, i flere forskjellige materialer og farger. Du kommer mest sannsynlig til å finne flere små tallerkener som du vil skal flytte inn i kjøkkenskapet. Da er det bra at de ikke tar så stor plass.
Skal du servere en forrett kan asjetten være fin å plassere oppå middagstallerkenen. Mange asjetter og middagstallerkener er designet for at de skal være fine å plassere sammen. På samme måte kan asjetten plasseres under en skål. Den lille tallerkenen kan fungere like mye som dekorasjon til skålen, som at den fyller en funksjon.

Steintøy

Steintøy er laget av en leire og brent i ovn. Tallerkener som er laget i steintøy blir ofte helt unike ettersom glasuren kan legge seg på forskjellige måter. Med glassert steintøy får borddekkingen din et personlig og unikt uttrykk.

Glassasjetter

Hos oss finner du asjetter i glass fra flere forskjellige varemerker som Nachtmann, Iittala, Kosta Boda og Aida. Vi har glassasjetter i både klart glass og farget glass. Tallerkener i glass har et lekent uttrykk og gir liv til hver borddekking.

Porselensasjetter

Majoriteten av asjettene du finner i vårt sortiment er laget av porselen. Porselen er et lettstelt materiale som kommer i forskjellige glasurer. Nesten all porselen som produseres i dag tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Størrelse

Vi har små og store asjetter. Enten du er på jakt etter en asjett som er 12 cm eller 22 cm, finner du det hos oss.

Farge

Vi har asjetter i forskjellige farger. Hvilken farge du velger på asjetten og de øvrige tallerkenene, kommer til å påvirke hele uttrykket på borddekkingen. Fargen spiller også inn når maten legges opp på tallerkenen, ettersom ulike farger fremhever maten på forskjellige måter.

Asjett Rörstrand

Hos Rörstrand kan du finne flere populære serier, blant annet Swedish Grace, Mon Amie, Ostindia og Ostindia Floris. Du finner også mange populære serier fra Rörstrand hos Cervera Vintage.
Det kan være festlig å bytte ut asjettene etter årstid, høytid eller matrett. Swedish Grace er den populære serien fra Rörstrand som finnes i flere forskjellige deler og med forskjellige glasurer. Det kan være fint å bryte ved å dekke med forskjellige farger. Hvorfor ikke la asjetten ha en annen farge enn middagstallerkenen? Du vet vel også at Swedish Grace har designet et servise som hyller vinteren. Swedish Grace Winter finnes i flere deler, blant annet asjetter.

Andre tallerkener

Du kommer ofte langt med en asjett, men antageligvis vil du i tillegg komplettere med middagstallerkener, dype tallerkener og frokostskåler.