Vilkår

Table Top Stories

Der livets historier møtes og tar form.

Venner er rett og slett det beste som finnes. I deres selskap blir bordet en spennende plass hvor livets historier møtes. Til fest og hverdags, i kjærlighet og vennskap, under gråt og latter. Table Top Stories omfavner alle disse stundene og bringer mennesker sammen til meningsfylte møter. Med et sortiment for hver stund, hver smak og hver historie. Rundt bordet. På bordet. Ved bordet.

I dag består Table Top Stories av følgende serier:

Celebration
Serien som feirer øyeblikk fulle av forventninger. Med fine og enkle detaljer gjør den enhver fest til en minnerik stund. 

Secrets
Serien med duft av middager og arrangementer fra fortiden. Siden hemmeligheter er til for å deles, er denne serien perfekt å samles rundt når livets gode hemmeligheter skal deles.

Rumours
En serie som elegant vekker appetitten på både spennende smaker og nysgjerrige samtaler. Ukomplisert, men likevel opplagt, løfter den sjenerøst frem det som skal serveres.

Memories
Den landlige og romantiske serien Memories består av mange deler som alle passer sammen. I serien finner du krus, te servise, tallerkener, asjetter, salatskåler, eggeglass og posjonsskåler.

Delight
En fin og rustikk gratengform fra Delight som egner seg like bra til middags- og lunsjpaier som til dessert.

Table Top Stories Table Top Stories

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.