Vilkår

Sagaform

I snart 25 år har Sagaform bidratt til å skape gode og kjærlige relasjoner. Dette gjør vi ved å tilby smarte og funksjonelle produkter i stilige forpakninger som er like morsomme å gi bort som å motta, eller å kjøpe til seg selv.

Gjennom samarbeidet med anerkjente formgivere kan vi tilby gaven som har det lille ekstra. Det som gjør at den passer hjemme hos de fleste, er at den kompletterer det man allerede har, eller har en funksjon som man ikke engang visste at man skulle ha stor glede av.

Det å spise sammen, akkurat som å gi hverandre gaver, har siden tidenes morgen vært en måte å bygge sterke relasjoner på. Sagaform har kombinert disse to fine tradisjonene siden starten, ved å tilby et utvalg av produkter for kjøkkenet og det dekkede bordet.  

Sagaform Sagaform

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.