Vilkår

OBH Nordica

Å presentere innovative produkter med smarte løsninger har blitt et kjennetegn for oss. Millioner av forbrukere har oppdaget OBH Nordica gjennom produktene våre. Vi er takknemlige for at vi nå har en markedsledende posisjon i Norden, og vi kommer til å gjøre vårt ypperste for å fortsette å tilby nye, spennende produkter med stilren design til nordiske og internasjonale husholdninger.

OBH Nordica et et ferskt selskap med opprinnelse i Sverige og Danmark. I 2002 ble svenske Nordica, grunnlagt i 1959, slått sammen med danske OBH og ble til OBH Nordica. I dag har vi nasjonale selskaper i Sverige, Danmark, Norge og Finland, i tillegg til at vi også driver virksomhet i Kina.

OBH Nordica er en del av Groupe SEB siden 2015. Dette er et verdensledende selskap innen husholdningsprodukter med over 26 000 ansatte i 150 land. Groupe SEB har hovedkontoret sitt i Frankrike og har aner tilbake til 1857. 

OBH Nordica OBH Nordica

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.