Vilkår

Nespresso

Nespresso tilbyr en unik verden der en kopp kaffe er så mye mer enn bare en kort pause i hverdagen. Det er ditt rituale, som du kan anpasse etter din personlige smak og livstil. Hver kopp kaffe er din personlige stund av nytelse, men også en stund der du gjerne tar deg tid og deler sammen med personer du er glad i. 

Nespressos kaffemaskiner er en kombinasjon av innovativ design, avansert teknikk og brukervennlige funksjoner som gjør at du alltid oppnår samme førsteklasses nivå som de mest kvalifiserte baristaene. Hver detalj i Nespressos maskiner som vanntrykk, temperatur og bryggetid er beregnet med presisjon. Dette for å sikre at aromaene i hver kopp kaffe kommer til sin rett og gir kaffen sin fyldighet med en eksepsjonell crema. Nespressos kaffesortiment er omsorgsfullt utviklet av våre kaffespesialister. De 24 ulike kaffeblandingene i sortimentet har alle en unik karakter og smakprofil. Kaffeblandingene er resultatet av en lang forskning rundt hvilke kaffebønner og brenninger som gir de mest unike kombinasjonene og beste smaksopplevelsene.Nespresso Nespresso

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.