Vilkår

Morakniv

Fabrikken ligger fortsatt i Mora, akkurat som den gjorde for hundre år siden. Her produseres knivene under nitid kontroll, med en blanding av håndverkskunnskap og moderne teknologi. Design, materiale og metoder raffineres kontinuerlig av de ansatte, som har arvet flere generasjoner med yrkeskunnskap.

Morakniv har alltid vært et universalverktøy med unike egenskaper. Det solide stålet er blitt herdet på plass i Mora etter hemmelig oppskrift. Kniveggen er blitt slipt for å sikre at den holder seg ekstremt skarp over lengre tid. Bladets form, det spoleformede håndtaket, balansen og opplevelsen når kniven ligger i hånden, styrken og presisjonen som oppstår når den brukes er alle elementer som gjør en Morakniv unik.

Nå har Morakniv samlet alle egenskaper som har gjort knivene deres populære, både blant profesjonelle innen dagligvareindustrien og friluftsentusiaster verden rundt, og tilpasset dem det moderne kjøkkenets behov. Resultatet er de vakre og tidløse knivene i kjøkkenserien Classic 1891.

Morakniv Morakniv

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.