Vilkår

House Doctor

House Doctor er det danske designfirmaet som ble grunnlagt av de tre søsknene Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen i 2001. Deres felles tanke var, og fremdeles er i dag, at grunnen for å skape et vakkert hjem er å blande ulike elementer i stedet for å matche dem. De beskriver sin stil som uformell og personlig, samtidig som de håper på å provosere litt. De tre søsknene er enige om at et fint hjem er viktig for livskvaliteten og at hjemmets innredning er verdt å velge med omsorg.

House Doctors mål er å inspirere mennesker til å skape sitt egne unike hjem. Den skandinaviske designtradisjonen med industrielle innslag legger grunnen for House Doctors design, som heller ikke er redd for å hente mye inspirasjon fra andre deler av verden. House Doctor har helt enkelt utviklet et design der de har satt prikken over i-en. Det beste og det litt modige er det som har blitt valgt ut.

Fokus på detaljer

House Doctors produkter er utviklet in-house og fokuset er alltid på detaljene når House Doctor utvikler et nytt produkt. Og på samme måte håper selskapet at de kan inspirere mennesker til å tenke på detaljene i sine egne hjem når de innreder. At designfilosofien er akkurat sånn vises også på produktenes sluttresultat. House Doctors produkter er som egne små kunstverk.

Designprosessen skjer i flere trinn og hvert trinn får ta sin tid. Stort sett alle produkter tegnes fra starten for hånd. Dette for å få frem den rette følelsen og for å finne en enhetlighet mellom de forskjellige produktene som utvikles hver nye sesong. Alt må stemme overens før kolleksjonen er klar. Alt fra farger, linjer, mønster og struktur på de ulike produktene.

Vakkert i hverdagen

House Doctors steintøy finnes i flere ulike varianter og er både vakre og slitesterke å dekke bordet med. Du trenger ikke å spare tallerkenene til å kun brukes til fest, de kan brukes som hverdagstallerkener ettersom de fleste tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Med House Doctors produkter trenger du ikke å vente med å bruke alt det vakre, men nyte det hver dag. Ikke la porselenet ditt bli stående i et skap, la det heller brukes. Og følg gjerne House Doctors oppfordring om å tørre blande ulike produkter og materialer. 

House Doctor tilbyr et bredt sortiment med alt fra kopper til lamper. Det gjør at du slipper å lete rundt på flere steder. Det har House Doctor allerede gjort for deg. Oppgrader hjemmet ditt med en vegglampe og en krukke samtidig.

Society of Lifestyle

Firmaet er fortsatt basert i Ikast i Danmark, samme sted som der alt startet, men har likevel rukket å utvikles på mange måter. Firmaet House Doctor byttet i 2019 navn til Society of Lifestyle, og ble da i stedet ett av Society of Lifestyles fire varemerker. De andre varemerkene er Nicolas Vahé, Meraki og Monograph. De fire varemerkene, som har ulike sortiment, kompletterer hverandre på en inspirerende måte og fortsetter hele tiden å utvikles. 

Engasjement i bærekraft

Society of Lifestyle jobber aktivt for å bidra til en mer bærekraftig verden og støtter flere miljøprosjekter. “Grow for it” er et av prosjektene som Society of Lifestyle står bak. “Grow for it” er en danske ideell forening som aktivt jobber med å stoppe klimaforandringer ved å blant annet plante trær. Et annet prosjekt som firmaet står bak er “Kenya Book Box”, der fokuset er å hjelpe barn i Kenya med bøker og skolemateriell.

House Doctor | Lamper, speil & porselen online House Doctor | Lamper, speil & porselen online

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.