Vilkår

Bosch

Hos Bosch er hver eneste detalj i fokus, og har hjulpet kundene til en enklere og tryggere hverdag siden 1886. Robert Bosch var svært opptatt av samfunnsansvar, og han jobbet for at selskapet skulle gå hånd i hånd med samfunnsutviklingen.

Det er disse verdiene som preger Bosch som merkevare og som bidrar til at de lager husholdningsapparater av aller høyeste kvalitet den dag i dag. Resultatet er alt. Bosch lager skikkelig kjøkkenverktøy som er til for å brukes. Ofte! De forenkler det som er vanskelig, det som er tidkrevende går raskere og det som er tungt blir lettere. Med kjøkkenredskapene fra Bosch kan du lage hva som helst på en enkel måte; alt fra førsteklasses sauser til delikate desserter og ferskpresset juice, på null komma niks.

Før du begynner å bruke et kjøkkenredskap fra Bosch har disse blitt testet på detaljnivå. Resultatet er kraftige motorer og effektive kniver som hakker og blander. Den tidløse og praktiske designen gjør også kjøkkenmaskinen din til et visuelt blikkfang på kjøkkenet.

På 100 dager rekker du å bli skikkelig kjent med ditt nye Bosch-produkt og bli helt sikker på at du er fornøyd, ellers kan du returnere produktet. Registrer det nye produktet ditt innen to uker etter innkjøpsdato, og du har 100 dager på deg å finne ut av om du er 100 % fornøyd. Les mer her.

Bosch - Husholdningsapparater av høy kvalitet Bosch - Husholdningsapparater av høy kvalitet

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.