Vilkår

Kundeservice

Hos oss er ingen spørsmål for store eller for små! Det viktigste for oss er å hjelpe deg på best mulig måte. Du er velkommen til å kontakte oss på kundeservice med spørsmålet ditt. Vi har åpent alle hverdager, og du når oss på telefonnummer 23 21 3050 eller via vår chat. Hvis du vil sende oss en e-post, finner du e-postadressene våre nedenfor.


Har du spørsmål om betaling eller kreditering av en ordre du har returnert, vennligst kontakt Klarna som er vår samarbeidspartner på fakturering i nettbutikken på 08-120 120 10.

For å se saldo på gavekort, vennligst klikk her!

Kundeservice
E-post: kundeservice@cervera.no
Telefon: 23 21 30 50

Fakturaspørsmål Klarna
Telefon: +46 120 120 10
E-post: Still spørsmålet ditt her!
Ved spørsmål om fakturabetaling for online-bestillinger gjort av privatpersoner.

Pressebilder 
Frida Ivansson
E-post: frida.ivansson@cervera.se
Ved spørsmål angående markedsføring, samarbeid, presse og PR.

Bedriftsadresse:
Cervera AS
Adress: Arbins gate 2
0253 OSLO
Telefon: 23 21 3050
Orgnr. 920 261 752

Postadresse:
Cervera AB
Box 7095
10387 Stockholm 

Kundeservice

Spørsmål & svar

Bestilling

- For å gjennomføre en bestilling på cervera.no legger du de ønskede produktene i handlekurven. I kassa oppgir du nødvendige opplysninger, for så å avslutte under steg 4 hvor betalingen skjer. På steg 4 kan du velge mellom forskjellige betalingsmåter.

- Det er dessverre ikke mulig å endre eller annullere bestillingen din i etterhånd. Men dersom du angrer deg, har du 100 dagers åpent kjøp.

Levering

- Våre leveringstider er 1–4 hverdager ved postlevering.

- Når bestillingen forlater lageret vårt, får du en bekreftelse via e-post. I e-posten finner du en sporingslenke hvor du kan følge bestillingen din.

Retur

- Hos oss har du 100 dager åpent kjøp. På cervera.no gjelder det fra den dagen du har fått beskjed om at pakken kan hentes.

- Ønsker du å sende tilbake bestillingen din, sender du en e-post til kundeservice@cervera.no med ordrenummeret ditt, så vil vi sende deg en returblankett og fraktseddel.

- Tilbakebetalingen skjer på samme måte som du betalte din bestilling. Om du ikke har betalt fakturaen ennå, vil den krediteres når returen er registrert. Ikke glem at du kanskje må utsette forfallsdatoen på fakturaen, det kan du gjøre på My Klarna eller ringe Klarna direkte på 08–120 120 10.

Gavekort

- Har du en rabattkode oppgir du den under steg 4 i kassa, i feltet ”Rabattkode eller gavekort”.

- Vil du vite saldo og gyldighetstid på gavekortet ditt, kan du se det via denne lenken:

- Våre gavekort er gyldige i 3 år, deretter forfaller beløpet.

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.