Vilkår

Kimchi, Kombucha og Keramikk

Av | 09 august 2021

Vi har nådd sensommerens siste økt og ser så smått mot en ny sesong - den tidlige høsten. Det er på høy tid å lengte etter alt det mystiske og litt lunere som denne sesongen bringer med seg, fra hyggelige hjemmemiddager til forberedelsene med å ruste hjemmet til den koselige sesongen. Det er også en tid da naturen gir oss alt sitt beste - avlingene hentes hjem og soppen blir plukket. Vi søker oss tilbake på kjøkkenet for de større matlagingsprosjektene og benytter anledningen til å gjøre oss klare til den tidlige høstens prosjekter - med alt fra holdbare stekepanner, solide skjærebrett, gode kniver og dekking av bordet med keramikk i varme sesongfarger.

Til den nye sesongen omfavner vi influenser fra østen og henter inspirasjon når det gjelder både smak, farge og form fra den østasiatiske kulturen - i et vakkert sammenstøt med den skandinaviske minimalismen. Vi dekker bordet med keramikk i jordfarger og går tilbake til hverdagen med sunne innslag, med kimchi eller hvorfor ikke din egen kombucha?

Velkommen til en ny sesong!

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.