Vilkår

Carolina Gynning

Carolina Gynning er kunstner, produsent, skuespiller med mer, men det er kunsten som ligger hennes hjerte nærmest. Lidenskapen for kunsten har eksistert fra barnsben av, og det er en fantastisk måte å formidle følelser fra livets alle faser. Hun formidler budskap til ettertanke i alt kreativt hun foretar seg. Hennes signatur er malerier i sterke farger, kvinneansikter og sommerfugler, og det er disse som nå gjengis på en glass-serie og en porselens-serie.

Carolina har malt så lenge hun husker. Hun vokste opp i et kreativt hjem, og staffeliet var aldri langt unna. Innad i familien var inspirasjonen kortreist: Både mamma Agneta Gynning og morfars bror Lars Gynning er anerkjente og dyktige kunstnere. Atelieret til moren ble et naturlig sted å være for Carolina, og da hun var 15 år hadde hun sin første utstilling. Derfor har kunsten blitt Carolinas store lidenskap og hovedgeskjeft, men hun designer også smykker og innredningsdetaljer.

I 2014 fikk Carolina i oppdrag å male Carl Fredrik Reuterswärds revolverskulptur "Non-Violence". Via dette ble hun ambassadør for å spre det viktige budskapet om ikke-vold. I 2015 ble Carolina utpekt til årets kvinnelige entrepenør.

Carolina har hatt flere populære utstillinger både i Sverige og utenlands, og i 2017 deltok hun i OpenArtCode Tokyo på Tokyo Metropolitan Art Museum.

Carolina har også skrevet bøker og vært programleder på TV. I 2012 spilte hun hovedrollen i Jesper Ganslants film Blondie, og i 2017 portretterer hun Ditte i TV-serien Torpederna som er regissert av Måns Herngren og Jens Sjögren.

Design av Carolina Gynning Design av Carolina Gynning

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.