Vilkår

AMT Gastroguss

AMT Gastroguss har fått hederstittelen "The Worlds Best Pan" (Verdens Beste Stekepanne) av det tyske kokkeforbundet. Velg mellom mer enn 40 forskjellige modeller av belagte stekepanner og gryter; stekepanner, sautépanner, kasseroller, gryter, trykkokere, stekefat og glasslokk, med mer.

Hver eneste panne er håndstøpt og det tar tre dager å gjøre den ferdig. De har en tykk bunn med jevn varmefordeling og det unike non-stick-belegget med et lag titanoksid fra ATM, et anti-korrosjonslag, et keramisk lag og til slutt et non-stick-lag. Pannene er 100 % resirkulerbare, uten PFOA og fungerer på alle typer komfyrer og kokeplater. Energiklasse A..
49 av de 51 konkurrerende kokkelangslagene, blant annet det svenske kokkelandslaget, brukte AMT i Matlagings-OL 2012 der Sverige vant.

AMT Gastroguss | Verdens beste stekepanne AMT Gastroguss | Verdens beste stekepanne

Har vi lov til å by på en kake?

For å ge deg best mulige opplevelse på denne side, bruker vi såkalte cookies (kaker). Det er små tekstfiler som spares i datorn eller telefonen din og ger oss informasjon om hvordan du bruker siden vår. De hjelper også til å forbedre oss. Om du fortsetter in på denne siden tillater du dette.

Her kan du lese mer om cookies.