/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Aarke

Kullsyremaskinene fra Aarke gir fantastisk kullsyrevann, samtidig som de har et stilig og elegant design. En Aarke kullsyremaskin er i følge mange den beste kullsyremaskinen.
Aarke
Aarke
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
15 produkter
15 av 15 produkter

Kullsyremaskinens mange fordeler

Med en kullsyremaskin får du raskt kullsyrevann, med eller uten smak. Du slipper å bære med deg tunge flasker hjem, noe som både er plagsomt og dårlig for miljøet. Det finnes med andre ord mange fordeler med å ha en kullsyremaskin hjemme.

Aarke Carbonator 3

Siden den ble lansert har Carbonator allerede rukket å bli oppgradert noen ganger. Den tredje generasjonen Carbonator har fått et innkapslet sikkerhetsventilsystem og et nytt CNC-frest presisjonsmunnstykke.

Farger

Velg mellom flere forskjellige farger, som for eksempel populære Aarke kullsyremaskin svart eller Aarke kullsyremaskin messing. Kullsyremaskinene finnes også i fargene kobber, sand og hvit.

Materiale

Maskinene er laget av polert rustfritt stål. Flaskene er produsert i BPA-fri plast.

Aarke flasker

Flaskene har et stilig design som gjør at de er fine å sette på bordet.
Flaskene er laget av PET-plast som er BPA-fri og uten gifter. De trenger ikke å bekymre deg over at flasken skal gi bismak til vannet.
Når du kjøper en kullsyremaskin inngår en flaske. Det kan være en fordel å kjøpe flere flasker, slik at du alltid kan ha kaldt kullsyrevann tilgjengelig. Fyll en flaske med kullsyrevann og oppbevar den i kjøleskapet. Perfekte å kunne ta frem når du begynner å bli tørst.

Lag smaksatt vann

Med Aarke Flavour Drops kan du tilsette smak til vannet. Dråpene du tilsetter vannet er sukkerfrie, men fulle av smak. En flaske inneholder 50 ml smakstilsetning, noe som holder til 40 liter vann.

Black Raspberry

En fantastisk bærsmak som både er søt og syrlig på en gang.

Citrus Twist

En frisk sitrussmak som består av sitron og lime. Veldig oppfriskende.

Cucumber Lime

Vann med smak av agurk og lime er friskt og lettdrikkelig.

Wild Strawberry

Vann med smak av solmodne markjordbær smaker sommer.

Kvalitet og holdbarhet i fokus

Selskapet jobber stadig med å forbedre designet sitt, målet er at den skal være både funksjonell og tidløs. Kullsyremaskinene er produsert av høyeste kvalitet for at de skal kunne vare veldig lenge.
Slik bruker du kullsyremaskinen din:
  • Fyll flasken med vann opp til markeringen
  • Fest flasken til maskinen
  • Trykk ned spaken
  • Tilsett kullsyre til vannet helt til du hører en surrende lyd
  • Skru løs flaken
  • Nyt!

Startet med en søken etter perfeksjon

Det var i 2013 vennene Carl Ljung og Jonas Groth grunnla selskapet. Både Ljung og Groth hadde jobbet som industridesignere i flere år. Det som gjorde at de bestemte seg for å starte et eget firma, var at de ville skape noe som levde opp til deres tanke om perfeksjon.
Når de hadde bestemt seg for å sikte seg inn på kategorien kjøkkenmaskiner, begynte de å fundere over en maskin der designet kunne forbedres. Deres felles mål var å gjøre opplevelsen av å bruke en kjøkkenmaskin morsommere.

Aarke Carbonator ble lansert

Jobben for å få frem det beste designet, materialet og funksjonen tok mange år, men endelig ble visjonen en realitet. Carbonator ble lansert i 2016.
På sørsamisk betyr Aarke “hverdag”. Det er akkurat det som er tanken bak maskinen: at de skal brukes hver dag.