/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vakuumforseglere

Å vakuumforsegle mat er både økonomisk og miljøvennlig ettersom maten holder lengre. Er du dessuten interessert i å prøve matlagingsteknikken Sous Vide, er en vakuumforsegler nødvendig. Hos oss finner du både vakuumpakkere og vakuumposer i forskjellige varianter og størrelser.
Vakuumforseglere
Vakuumforseglere
På lager
Varemerke

    C

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
56 produkter
40 av 56 produkter
Vi har vakuumforseglere fra OBH Nordica, Caso, Champion Nordic, Foodsaver, Gefu, Wilfa og Witt.
Mat som eksponeres for syre kan lett miste smak og næringsstoffene sine. Dessuten blir mat som utsettes for syre ødelagt ganske fort hvis bakterier setter seg og begynner å gjære. Vakuumpakkere fjerner syren, og smak og næringsstoffer forblir.
Hvis du først begynner å vakuumpakke kommer du mest sannsynlig til å lure på hvorfor du ikke har gjort det før.

Bruksområder

En vakuumforsegler har flere bruksområder. Forleng holdbarheten, gi råvarene en fantastisk marinade og lag mat i henhold til Sous Vide. Du kommer helt sikkert til å finne enda flere muligheter når du først setter i gang.

Forleng holdbarheten på maten

Med en vakuumforsegler kan du forlenge holdbarheten på maten din. Vakuumpakket mat kan holde fem ganger lengre enn hva den hadde gjort hvis den ikke var vakuumpakket. Ved å unngå å kaste mat gjør du en innsats både for miljøet og for lommeboken din. For visst er det lett å glemme råvarer i kjøleskapet i noen dager og så, når det er for sent, innse at de allerede har blitt gamle? Med en vakuumpakker unngår du det.

Marinere råvarer

Vil du at kjøttet, fisken eller grønnsakene skal bli ordentlig godt marinert? I så fall bør du vakuumpakke det sammen med marinaden. Når kjøttet vakuumpakkes åpnes porene på kjøttet opp, noe som gjør at marinaden raskere trenger inn i kjøttet.

Sous Vide

Er du interessert i å lage mat i henhold til Sous Vide teknikken, må du først vakuumpakke maten. Å lage mat i henhold til Sous Vide innebærer at du vakuumpakker mat og legger den vakuumpakkede maten ned i kokende vann. Ved hjelp av et termometer kan du deretter ha full kontroll over tilberedningsprosessen. Du kan lage alt fra kjøtt og grønnsaker til egg med Sous Vide teknikken.

Passer utmerket for jegeren

Driver du eller noen i din nærhet med jakt? I så fall vil en vakuumpakker komme godt til nytte. Ved å vakuumpakke kjøttet gir du det lengre holdbarhet. Noen pleier å kalle det for å vakuumere kjøtt når man vakuumpakker det.

Vakuumposer

Vakuumposer er laget av god kvalitet som ikke går i stykker i utgangspunktet. Vakuumposer er tilgjengelige i forskjellige størrelser, avhengig av hva du skal pakke. Legg det du vil vakuumpakke i posen og la deretter maskinen gjøre jobben.
Vakuumposer kan også kalles varmeposer. Posene tåler å oppbevares i fryseren, legges i mikroen ved opptining og kan i tillegg plasseres i kokende vann.
Vakuumposer er betydelig mer holdbare enn vanlige fryseposer. Mange velger å bruke dem i stedet for vanlige fryseposer. På den måten minimerer du risikoen for en lekkende pose, og slipper å alltid bruke to poser av den grunnen.
Mange av posene kan gjenbrukes og vaskes i oppvaskmaskinen mellom bruk. Bryr du deg om miljøet og samtidig vil få et bedre produkt, bør du investere i vakuumposer.